Přejít na menu Přejít na obsah

Radio Haná oslaví 30 let velkolepým programem na olomoucké Korunní pevnůstce


Radio Haná je na Olomoucku po tři desetiletí mediální stálicí. Prošla jím spousta moderátorů, kteří se stali lokálními celebritami, a tato hanácká jednička mezi rádiovými stanicemi pomohla nejednomu umělci se slibným startem hudební kariéry. Teď je na čase, aby Olomoučané oslavili toto velké jubileum na mega akci jara.

Velkolepé oslavy třicátých narozenin Radia Haná proběhnou v prostorech oblíbené Korunní pevnůstky a budou hned dvoudenní. 30, dubna se akce ponese v duchu pálení čarodějnic a zlatým hřebem večera bude koncert slovenské megahvězdy No Name. Veřejnost tak téměř po roce, kdy oblíbená kapela vystoupila na Krounní pevnůstce v rámci Beerfestu naposledy, uslyší hity jako Prvá, Ty a tvoja sestra, Lekná, Starosta nebo Žily. Dále vystoupí objev Radia Haná - kapela The Adams Sisters nebo šumperská pop-rocková formace Trocha Klidu. Olomoučané nepřijdou ani o tradiční vatru a upálení čarodějnice. Po koncertě kapely No Name bude sobotní program zakončen ohňostrojem s hudbou.

V neděli 1. května startuje oslava už od 10:00 hodin a ponese se v duchu májové slavnosti. Hlavními hvězdami hudebního programu bude zpěvák Voxel, šumperská kapela 05 a Radeček nebo Janek Ledecký. Naše nejmenší čeká živá pohádka divadla Tramtárie, zamilovaní se mohou navzájem políbit pod slavobránou a pro pořízení památeční fotografie bude pro všechny přichystán fotokoutek.

Mimo hudební a doprovodný program čeká na návštěvníky po oba dny bohaté občerstvení a atrakce. Vstupenky jsou v předprodeji na portálu SMS ticket.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace