Přejít na menu Přejít na obsah

Sběratelské deluxe vydání nového alba kapely Avantasia.


Jak již všichni víme z jednoho předchozího článku, blíží se vydání nového alba Avantasie nesoucí jméno Mystery of Time, na kterém zaslechneme hlasy spousty známých umělců.

Nejednoho fanouška potěší, že Avantasia spolu s albem nabídne světu i limitované sběratelské vydání, ve kterém nalezneme knihu k albu, přibližně velikosti vinylové desky, obsahující 48 stránek, rozšířený rozhovor s tvůrcem Tobiasem Sammetem, něco z historie a dosud nezveřejněné forografie. Další zajímavostí jsou dva bonusové songy. První je všem známý Death Is Just A Feeling tentokrát nazpívaný samotným Tobiasem a druhý zcela nový The Cross And You. Aby toho nebylo málo tak se ještě můžeme těšit na druhé cd, na kterém bude k mání všech deset skladeb nového alba v bonusových karaoke verzích.

avantasia_deluxe2.jpgTakovéto materiály vždycky potěší a najdou si své místo mezi fanoušky. Toto sběratelské vydání alba je možné nalézt na www.amazon.de pod názvem The Mystery of Time (Limited Edition Earbook) nebo se k němu proklikat přímo přes stránky Tobiho http://www.tobiassammet.com.

Jan „Dreid“ Páč

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace