Přejít na menu Přejít na obsah

Skupina Lucie předvedla v Olomouci svou EvoLuční show

3. 12. 2019

Pearl Reporty

Předposlední zastávkou turné legendární české kapely Lucie byla hanácká metropole Olomouc, kam se vydali i reportéři Hudební scény. I když v Plechárně (takto se přezdívá olomouckému Zimnímu stadionu) byla opravdu velká zima, pánové z kapely dostali publikum do varu a teplotu v hale řešil jen málokdo.

Hity, hity, hity...
Hity jako Šrouby do hlavy, Chci zas v tobě spát, Pohyby, Sen, Daniela, Oheň nebo Medvídek mohli diváci letos slyšet celkem na jedenácti zastávkách a ještě před pár lety by nikdo nevěřil, že je znovu uslyší naživo v podání jedné z nejúspěšnějších kapel Česka. Kapela v původním obsazení - David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.CH. - potešila několik tisícovek fanoušků 26. listopadu také v Olomouci a předvedla tak nezapomenutelnou show plnou kvalitní hudby, zajímavé videoprojekce a světelných efektů. Hudební scéna Vám přináší rozsáhlou fotogalerii z tohoto koncertu.

TOP úspěchy písní Lucie
Píseň Medvídek je dle diváckého hlasování druhým největším hitem minulého století. Jen o vlásek jí uniklo vítězství v anketě Hit století, kdy zvítězila Škoda lásky. Chci zas v tobě spát je dle hudebních i nezávislých kritiků písní s nejkrásnějším textem, kterému podlehne nejedna žena.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík, M.P. Production

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace