Přejít na menu Přejít na obsah

Sonata Arctica u nás: Do Zlína přiveze v únoru novou desku

2. 9. 2016

Pearl Novinky

Finští power metallisté Sonata Arctica připravují po dvouleté pauze nové album. Deska s názvem The Ninth Hour vyjde 7. října a kapela ji přijede představit i do České republiky: 21. 2. 2017 zahraje Sonata Arctica ve Zlíně v Masters Of Rock Café. Vstupenky jsou již v předprodeji.

Sonata Arctica si dopřála od minulé desky Pariah's Child dva roky odstup a nyní vrcholí přípravy novinkového alba, které bude opět takové, jaké fanoušci této kapely očekávají: melodické, zároveň však nebude postrádat metalovou energii. Frontman Tony Kakko o nové desce uvedl:

„Práce na novém albu začala v polovině dubna tohoto roku v několika domácích studiích po celém Finsku. Ale hlavní nahrávání a míchání se dělalo ve studiu Studio57 v Aveteli. Funguje jako středový bod a všechny práce nakonec skončí tam. Naším cílem bylo vytvořit další melodické, krásné a překvapivé album SONATA ARCTICA. Dopadlo to takhle? Já si myslím, že určitě ano. Ale možná bych vás měl nechat rozhodnout!“

První ochutnávka už spatřila světlo světa - je jí singl Closer To An Animal:

Nové CD přiveze Sonata Arctica i k nám. 21. února odehrají tito mistři rychlých kytar koncert ve zlínském Masters Of Rock Café. Sonata Arctica se tak vrací do České republiky (a zároveň i do tohoto regionu) také po necelých dvou letech: v roce 2015 vystoupila kapela na festivalu Masters Of Rock ve Vizovicích, kde odehráli takřka kompletní desku Ecliptica.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejích TicketPortal, TicketPro a TicketArt či na www.mastersofrock.cz, momentálně stále ještě za zaváděcí cenu 650 Kč platnou do konce října.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace