Přejít na menu Přejít na obsah

Štěpánov u Olomouce se bude o víkendu otřásat v základech - aneb Štěpfest 2022

18. 5. 2022

Redakce Novinky

Dvakrát odložený ročník Štěpfestu přivítá kapely Cocotte Minute, Hentai Corporation, The Atavists nebo The Truth Is Out There.

Štěpfest 2022 je pátým ročníkem jednodenního hudebního festivalu ve Štěpánově u Olomouce. Na rozdíl od minulých akcí, jenž byly z důvodu pandemické situace přesunuty na prázdninový termín, se letošní ročník opět uskuteční v květnu – a to v sobotu 21.5.2022 od 13 hodin. Místem konání zůstává areál fotbalového hřiště ve Štěpánově.

Program je sestaven tak, aby kombinoval stálice české hudební scény s mladými a nadějnými kapelami. Na dvou pódiích se v průběhu dne představí kapely Cocotte Minute, Hentai Corporation, The Atavists, The Truth Is Out There, Rabies, HazyDecay, Donnie Darko, Jet8, Hanz's Fuckers, Stellaris, MEOW! nebo Petrol Station.

Letošní ročník budou mimo jiné doprovázet také novinky, které zpříjemní návštěvníkům průběh festivalu. Hlavní změnou je přechod festivalu na cashless systém NFCtron, kdy si návštěvník dobije čip na identifikační pásce a veškerý platební styk pak bude prováděn pomocí tohoto čipu. Důvodem zavedení zmíněné novinky je především snaha o zrychlení obsluhy a zamezení vytváření front a čekání u stánků s občerstvením.

Oficální FB event je zde. S nákupem lístků pomůže smsticket a určitě mrkněte i na sociální sítě s nejnovějším infem!
 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace