Přejít na menu Přejít na obsah

The Legends Rock Fest již odtajnil účinkující na rok 2016! Zahrají Dymytry, Walda Gang, Harlej i Arakain.


Festival The Legends Rock Fest již odtajnil účinkující na rok 2016. Festival slaví v příštím roce pětileté výročí svého vzniku , a tak oslovil českou rockovou špičku, aby ty první půlkulaté narozeniny byly co nejhezčí. V roce 2016 si tak v Hořicích zahrají např. Dymytry, Traktor, Five O'Clock Tea, DeBill Heads, Walda Gang, Aleš Brichta Project, Doga, Miloš Dodo Doležal, Rain, Black Bull, Fénix, Komunál či největší oznámené hvězdy Arakain a Harlej (kteří mimo jiné letos slaví 20 let na české hudební scéně!)


HARLEJ

Festival je setkáním hudby dvou generací. Jezdí sem fanoušci střední generace, kteří vyrostli na poctivé rockové muzice a dodnes ji dovedou ocenit, což vyjadřují početnou účastí, ale i jejich potomci, kteří vyhledávají nejen mladé, nastupující kapely. Součástí festivalu jsou i autogramiády, doprovodný program a soutěže o ceny.


DYMYTRY 

 
Součástí festivalu je soutěž o divácky nejúspěšnější kapelu. Diváci hlasují pomocí kuliček, vítězná kapela získává sošku se symbolem festivalu – rukou s prsty vztyčenými v typickém rockerském gestu. Obhájí Dymytry své vítězství z minulých let i v následujícím roce festivalu?
 

WALDA GANG
 
Festival se opět koná v areálu U Věže s výhledem na celé Podkrkonoší a jeho blízké okolí. Svým návštěvníkům poskytuje bohaté zázemí: ubytování, občerstvení, stánkový prodej a další služby. Pro většinu účastníků se festival stává malou dovolenou s přátelskou atmosférou ... Pořadatelé pro vás v předvánočním čase připravili AKČNÍ DÁRKOVÝ SET, stvořený jako na míru. Obsahuje celofestivalovou vstupenku za nejvýhodnější cenu, nové festivalové tričko, praktický fest vak  a jako bonus památeční série 5ks fest samolepek z let 2012 – 2015. 


Honza Toužimský | ARAKAIN


Pozvánky na festival od samotných účinkujících: 
Frontman kapely Dymytry Protheus: "Je nám velikou radostí, že se můžeme podílet na takhle příjemný a skvěle zorganizovaný akci, jakou The Legends Rock Fest v Hořících rozhodně je! Naši fanoušci vědí, že si jich vážíme a máme je rádi nade vše, proto jim také říkáme rodina. Tenhle parádní festival je vlastně taky oslava jedný velký rockový rodiny! Velký uznání pro nás je, že jsme už podruhé za sebou vyhráli v hlasování lidí o nejoblíbenější kapelu festu, to je prostě super pocit! Těšíme se na další ročník, tentokrát krásně půlkulatě pátý a doufáme, že si ho společně s naší dymytry rodinou pořádně užijem!"

Kdo by chtěl trávit festivalový víkend občas i jinak než hudebně, může vyrazit na blízké přírodní koupaliště Dachov či se projet po závodním okrohu 300 ZGH. Rodiny i jednotlivci jistě přivítají možnosti pěší, cyklo i lesní turistiky.
Více informací se dozvíte na www.thelegendsrockfest.cz | předprodej vstupenek ZDEoficiální FB stránka ZDE | dárkové balíčky ZDE
sledujte taky naše webové stránky, kde bude probíhat soutěž o lupeny na samotný festival!

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace