Přejít na menu Přejít na obsah

Tradiční Omega Olomoucký ples byl opět přehlídkou vkusu, elegance a hudebních hvězd


Vrcholem plesové sezóny v Olomouckém kraji bývá každoročně Omega Olomoucký ples, který společně s hotelem NH Collection Olomouc Congress v jeho prostorech pořádá Radio Haná a Forsberg Agency. Akce je zajímavá nejen svou bezkonkurenční noblesou, ale také hvězdnými hudebními hosty, z nichž jeden bývá po dlouhá léta také ze zahraničí. 

Letošní jubilejní 10. Olomoucký ples se nesl v duchu tématu Za vším hledej ženu a kromě prvotřídních gastronomických zážitků přinesl spoustu hudebních zážitků a jednu zahraniční megastar. Po umělcích jako Lou Bega, East 17, Londonbeat, Bad Boys Blue nebo Haddaway tak do Olomouce poprvé zavítal také zpěvák Fancy. Celým večerem všechny přítomné provázela půvabná herečka Tereza Kostková, která po celou dobu šířila pozitivní náladu a rozdávala úsměvy na všechny strany. Prvním z hlavních hudebních hostů byla přední česká zpěvačka Helena Vondráčková. Tu doprovodila kapela Charlie Band, která zahrála během celého večera k tanci a poslechu hned několikrát. Helena Vondráčková v rámci svého koncertního vstupu nevynechala žádnou ze zásadních písní její kariéry a zazněly tak hity jako Dlouhá noc, Sladké mámení, Vzhůru k výškám nebo Nač vlastně v půli vzdávat mač. 

Prvním zahraničním hostem byla slovenská zpěvačka Kristína Peláková. Na Slovensku patří mezi nejstreamovanější umělce a sílu svých písní předvedla i olomouckému publiku. Zazněly tak všem notoricky známé skladby jako Jabĺčko, Ta ne, Pri oltári nebo Horehronie. Krátce po půlnoci za doprovodu tanečnic z Přerova se na pódiu objevil německý zpěvák Fancy, legenda 80. let, jehož nezapomenutelné hity Slice Me Nice nebo Flames Of Love zvedly ze židlí snad úplně každého. Fancy je opravdu velký sympaťák a ve svém věku stále dokáže být za elegána.

Kromě hudebních vystoupení si mohli návštěvníci užít stylový fotokoutek, taneční vystoupení, vzpomínku na Karla Gotta v podání Honzy Mlčocha nebo módní přehlídku. Olomoucký ples se opět vydařil na jedničku a nešlo přehlédnout, že pořadatelé mysleli na každý detail. "Akci vždy na místě připravujeme dva dny dopředu a ihned po jejím skončení plánujeme další ročník. To by však nebylo možné bez našich partnerů. Speciální poděkování patří především Galerii Šantovka, projektu Šantovka Living a společnosti Redstone Real Estate," uzavřel jménem pořadatelů ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace