Přejít na menu Přejít na obsah

Turné končí, turné začne: Arakain už má plány na jaro

23. 11. 2019

Pearl Novinky

Arakain dokončil v pátek 15. 11. v Polné u Jihlavy podzimní část turné k aktuální desce Jekyll & Hyde, ale již nyní vyplouvají termíny na jaro. Kapela je zveřejnila několik dní po svém letošním posledním koncertě – a už teď si můžeme být jistí, že se opět velmi brzy uvidíme. Arakain totiž začíná jarní část turné netradičně již v lednu – 25. 1. v Karlových Varech. Podpoří je kapely Jerem.I a Walkmanz.

Tam, kde Arakain dlouho nehrál
Podzimní část turné vedla jen po velkých městech, nyní se Arakain podívá i do měst menších. Kromě tradičních kulturních stánků jako KC Jitka v Jindřichově Hradci, MSD v Kolíně či Eurocentrum v Jablonci nad Nisou dojde tentokrát i na řadu míst, kde kapela tak často nehrává – Rumburk, Trutnov či Teplice.

Setlist: nové, dlouho nehrané i velmi známé písně
Na podzim zazněly live prakticky tři čtvrtiny nové desky. S jakým počtem nových písní kapela přijde tentokrát, to se nechme překvapit. Každopádně se můžeme těšit na setlist složený z různých období existence kapely: ze songů z nového alba Jekyll & Hyde, ze skladeb, které se delší dobu nehrály, a o to vítanější jsou, ale samozřejmě i z klasických „hitů“ kapely, které fanoušci vyžadují (a oceňují) takřka na každém koncertě.

Termíny turné:
25. 01. Karlovy Vary, Lidový dům
06. 03. Kolín, MSD 
07. 03. Jindřichův Hradec, KC Jitka
13. 03. Kozojedy, KD (PS) 
14. 03. Lnáře, KD 
21. 03. Valašské Klobouky, KD 
03. 04. Teplice, DK  
04. 04. Jablonec nad Nisou, Eurocentrum 
23. 04. Trutnov, SCT UFFO 
24. 04. Zábřeh, KD 
25. 04. Rumburk, DK Střelnice 

Vstupenky seženete již nyní v předprodejní síti Ticketstream a v Arakain e-shopu.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace