Přejít na menu Přejít na obsah

Ukrajinští Rain Drops vyrazili na československé turné se strhující Linkin Park Tribute Show


Když jsme se začátkem loňského roku dozvěděli, že v našem oblíbeném olomouckém S-klubu proběhne tributový koncert Linkin Park, každým dnem jsme se víc a víc těšili. Co však loni v březnu následovalo, o tom se znovu nemusíme rozepisovat. A tak jsme moc rádi, že jsme u toho po několika odložených termínech mohli konečně být. A stálo to opravdu za to!

Kapela Rain Drops, která pochází z Oděsy, toto turné pojala jako vzpomínkovou show na frontmana Linkin Park Chestera Benningtona, který před 4 lety spáchal sebevraždu. Zazněly snad všechny známé pecky Linkinů a věrohodnost a interpretace jejich songů byla přímo dokonalá. Rozdivočení fanoušci si tedy mohli opět naživo poslechnout hity jako Crawling, In The End, Castle Of Glass, Faint, Numb nebo Papercut.

Kdo by však čekal, že si hlavní zpěvák na výškách, ve kterých Chester Bennington přímo vynikal, vyláme zuby, čekal zbytečně. S bravurou vyzpíval všechny tóny a právem kapela nese označení tribute, což víme, že je o dost víc než obyčejný revival. Jen jednu vadu však tato show na kráse měla. Trvala jen hodinu a půl a všichni posluchači, kteří se v sále nacházeli, by vydrželi poslouchat a pařit až do pozdních nočních hodin, včetně nás. Mimo Olomouce kluci vstoupili také v Ostravě, Brně, Praze a Bratislavě.

Text: Milan Papežík, Lenka Jochcová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace