Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Tradiční Beseda u bigbítu aneb i letos je plán na první srpnový víkend jasný

16. 7. 2018

Skuli

Beseda u bigbítu je festival ojedinělého formátu, který  k prvnímu srpnovému víkendu už prostě neodmyslitelně patří. Bez zajímavosti je, že ačkoli roste, především do kvality, pořadatelé nenavyšují kapacitu areálu a proto jeho bezkonkurenční "rodinná" atmosféra v topolovém hájku v Tasově bude i letos zachována. Na co že se můžeme těšit?

The Legends Rockfest: posedmé pod hořickým nebem

5. 7. 2018

Pearl

Letošní The Legends Rockfest již zná svůj časový rozpis a zve i na doprovodné akce. Festivalová dramaturgie vsadila na nejvýraznější jména české tvrdé muziky jako Arakain a Visací zámek, energickou show předvedou Limetal či Dymytry. I letos přijedou někteří pravidelní účinkující – Doga, Harlej, Alkehol, Komunál, Traktor, nově se představí Trautenberk.

Three Days Grace se na podzim vrátí do Prahy s novým albem

13. 5. 2018

Redakce

Three Days Grace se vrací do Evropy s novou deskou „Outsider“ a v jejich tour plánech opět nechybí Česká republika! Vynikající kanadská parta, která umně kombinuje rock s metalem, grungem a elektronikou, to rozbalí 19. října v pražské Malé sportovní hale.

Votvírák: devadesátkové děti přiláká návrat Chaozz

30. 4. 2018

Redakce

15.-17. 6. opět "votevřeme" festivalovou sezónu na letišti v Milovicích. Kromě již déle avizovaných Chinaski, Škwor, Tata Bojs či Arakainu hlásí festivalový line-up zvučné přírůstky: Dymytry, Smack, Mirai či Chaozz, kteří budou při svém comebacku zajisté velkým lákadlem nejen pro generaci 90. let.

Do Prahy se vrací jihoafrická senzace Die Antwoord

12. 3. 2018

Redakce

Před posledním tuzemským vystoupením loni v létě se spekulovalo, že se minimálně u nás jedná o jejich poslední živé vystoupení. Naštěstí se ukazuje, že to byla jenom fáma. S velkou radostí oznamujeme koncert jihoafrické kapely Die Antwoord, který se uskuteční 20. srpna na pražském Výstavišti.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace