Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Druhý den v Přeštěnicích ovládl David Koller

13. 7. 2013

Redakce

David Koller & Band potvrdili roli interpreta dne a rozezpívali největší páteční publikum. Dorazili také The Paranoid ze Slovenska a rakouští Kontrust. V pátek se už hrálo na všech šesti pódiích včetně divadelního stanu. Areál se pro návštěvníky otevřel půl hodiny po poledni a nabitý program trval až do pozdních nočních hod

Vysočina Fest – den druhý

13. 7. 2013

Redakce

V porovnání se dnem prvním, v pátek návštěvníci vzali festival doslova útokem. Krátce po otevření areálu se na hlavním pódiu vystřídalo několik místních poloprofesionálních kapel a stejně jako v předchozí den, úderem šesté hodiny odpolední hlavní scénu jihlavského amfiteátru ovládly profesionální kapely. Jako první z nich se žezla chopila legendární formace rockerů z Pražského Výběru.

Přeštěnice Open Air – report z prvního festivalového dne

12. 7. 2013

Redakce

Včera proběhl na Open Air Musicfestu tzv. večírek (první den festivalu). V areálu za Přeštěnicemi na Milevsku se hrálo na jedné zastřešené stagi a vystoupili především menší a místní interpreti. Počasí pořadatelům přálo, se zataženou oblohou ale k letním teplým letním teplotám bylo daleko. Auty a svozovými autobusy z Milevska dorazilo prvních zhruba 500 návštěvníků. Konečné skóre této třídenní akce by podle slov organizátorů mohlo včetně hostů dosáhnout 4 tisíc.

Vysočina včera odstartovala první ročník festivalu + rozhovor s Prago Union

12. 7. 2013

Redakce

Multižánrové letní festivaly jsou vyhledávaným kulturním zážitkem mnoha lidí a po několikaletém očekávání se konečně našli organizátoři ochotni uspořádat velký festival v Jihlavě. Třídenní hudební maraton začal ve čtvrtek odpoledne vystoupením místních kapel Arciskačány a EL´BRKAS. Od pozdních odpoledních hodin ovšem taktovku nad hlavním pódiem převzaly profesionální kapely v pořadí Prago Union, Monkey Business, Tomáš Klus a první festivalový den byl korunován energickým vystoupením kapely Wohnout.

Report z koncertu: I po 15 letech to Divoké Bylo.

30. 6. 2013

Redakce

Jedna z nejslavnějších českých kapel Divokej Bill slavící 15 (17) let své existence se rozhodla oslavit toto pěkné číslo výletováním po celých čechách a rozdáváním radosti i jinde než v rodných Úvalech. A povedlo se jim to na 115%

Klubový koncert české rock/metalové kapely Dymytry

1. 6. 2013

Redakce

10.5. 2013 se v Třinci v music klubu Barrocko uskutečnil koncert rock/metalové kapely Dymytry , před kterou zahrála bláznivá punkrocková kapela Tchoři . Účast nebyla nikterak veliká, ale i tak hrály obě kapely na doraz a předvedly vynikající vystoupení.

Report: Portless

26. 4. 2013

Redakce

Některé věci končí, jiné začínají. Předevčírem (24. Dubna 2013) začala nová éra pro bývalé členy Support Lesbiens, kteří dali hlavy dohromady a vystoupili v Pražském klubu Lucerna music bar jako Portless. Byl to první koncert této formace, ale pánové měli dost zkušeností z minulosti, což neváhali předvést naživo.

Robots In Disguise: Utopené electro hodných tetiček

30. 11. 2007

Redakce

Když se kolem něčeho dělá moc velké haló, většinou to za a) stojí za poslední prachy nebo za b) nestojí za nic. Nejhorší varianta však vznikne jednoduchou rovnicí a+b=c, tedy jestliže dáte poslední peníze za hudební akci, ze které odcházíte přinejmenším v rozpacích. Matematika funguje i v případě Robots In Disguise.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace