Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Jaromír Nohavica se na jaře vrátí do Olomouce

4. 2. 2022

Milan Papežík

Poslední lednový den uvedla herečka Ivana Plíhalová v Divadle na Šantovce premiéru své zbrusu nové talk show 60+ s vzácným hostem Jaromírem Nohavicou. Již několik týdnů před uvedením bylo beznadějně vyprodáno a očekávání Olomoučanů byla veliká. Nohavica s Plíhalovou vedli rozhovor na úrovni dvou letitých přátel a diskutovali společně o rodině, hudební tvorbě a právě také o jejich vzájemném přátelství, které trvá už 38 let. 

Tarja mluvila v Olomouci víc česky než anglicky a předvedla dechberoucí hudební zážitek

21. 12. 2021

Milan Papežík

Metalová královna Tarja Turunen opět strávila v České republice nějaký čas, aby potěšila své fanoušky v rámci koncertního turné Christmas Together 2021. Vystoupila ve Zlíně, Praze, Olomouci a Ostravě, a tým Hudební scény jí byl v patách nejen na koncertě v hanácké metropoli, ale i na její tiskové konferenci a autogramiádě. Jako vždy rozdávala úsměvy na všechny strany a potvrdila svoji pověst jedné z nějpřívětivějších celebrit světového showbusinessu.

Ukrajinští Rain Drops vyrazili na československé turné se strhující Linkin Park Tribute Show

26. 10. 2021

Milan Papežík

Když jsme se začátkem loňského roku dozvěděli, že v našem oblíbeném olomouckém S-klubu proběhne tributový koncert Linkin Park, každým dnem jsme se víc a víc těšili. Co však loni v březnu následovalo, o tom se znovu nemusíme rozepisovat. A tak jsme moc rádi, že jsme u toho po několika odložených termínech mohli konečně být. A stálo to opravdu za to!

Kapela Mirai zazářila na Paloučku

13. 9. 2021

Milan Papežík

Potom, co jsme zažili před týdnem na Havířovských slavnostech, museli jsme vyrazit 10. září na samostatný koncert Mirai na Palouček před olomouckým S-klubem. A byla to výjimečně skvělá podívaná!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace