Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Retro Music Festival nás všechny vrátil do mladých let. Zazněly ty největší hity devadesátek

19. 6. 2023

Milan Papežík

První ročník Retro Music Festivalu v Olomouci na Korunní pevnůstce zaznamenal obrovský úspěch. Proč by také ne? Tisíce lidí se alespoň na pár hodin vrátily de svého dětství při poslechu hitů, které pro mnohé znamenaly období školních let, prvních lásek a nových mladických zkušeností. V rámci hudebního programu jsme tak zhlédli spoustu energie, emocí a taky kopec srandy. 

Drupi okouzlil Olomouc svým chraplákem a nestárnoucími hity

1. 11. 2022

Milan Papežík

V pátek 28. října krátce po poledni dorazila do Olomouce italská legenda Drupi. Zpěvák se ubytoval v hotelu Central Park Flora, jehož tým byl také pořadatelem jeho sobotního koncertu. Drupiho příznivce však den před koncertem čekala ještě autogramiáda, a tak mohli být legendárnímu zpěvákovi opravdu nablízku a dokonce si s ním potřást pravicí. 

Three Days Grace přivezli do Brna rockovou smršť

6. 10. 2022

Nico Moro

4. a 5. října navštívili naši republiku rockoví Three Days Grace. My jmse se tentokrát na ně vydali do moravské metropole. Brány brněnské sportovní Starez Arény Vodova se otevřely v 19:00 a již u vstupu bylo vidět, že koncert kanadské kapely nebude úplně komorní. A není se čemu divit, fanoušci mají v blahé paměti fantastický koncert téhle party, který před třemi lety proběhl na brněnském Špilberku se supportem kapely John Wolfhooker.

Brod 1995: Malý festival velkých rozměrů

21. 8. 2022

Skuli

Předposlední prázdninový víkend se v Českém Brodě uskutečnil tradiční festival Brod 1995, který odkazuje a navazuje na původní Rock for People, který se v těchto místech konal až do svého přesunu do Hradce Králové. I přes to, že festival je to menších rozměrů a letošek byl prvním rokem, kdy se objevilo na lineupu zahraniční jméno, jde vidět, že pořadatelé jsou opravdu velmi pečliví a akci připravují s takovou láskou a péčí, jako by se jednalo o skutečně velký fesťák evropského formátu. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace