Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Rock For People Europe: Modestep ohromil Plzeň

4. 7. 2015

Jakub Konopka

Rock For People si ve své Europe edici poprvé vyzkoušel městské prostředí a má to říž! Tradiční vizuální styl RfP v kombinaci s prostory někdejších továrních budov plzeňské městské dopravy a několikametrových ocelových plastik sochaře Čestmíra Sušky vytváří až steam punkový nádeh, což není vůbec na škodu.

Patricia Kelly u nás odehrála dva koncerty na přání

2. 7. 2015

Pearl

Celkově potřetí zavítala minulý týden do naší republiky Patricia Kelly. Někdejší členka legendárních Kelly Family vystupovala sólově v Praze už v letech 2010 a 2012, kdy si navíc udělali s manželem Denisem v našem hlavním městě romantickou dovolenou. Letos přijela sama, avšak strávila zde o to delší čas: čtyři dny, během kterých stihla nejen dva koncerty na našem území (Praha a Olomouc), ale také spoustu rozhovorů.

Rocksymphony v Euronics Hale: Fanoušci se už nevejdou do Kongresového centra

26. 4. 2015

Pearl

Zlínský projekt Rocksymphony je spojením klasického orchestru a rockové hudby. Filharmonie Bohuslava Martinů pod taktovkou Viktora Kozánka ml. hraje legendární hity od AC/DC, Deep Purple, Europe, Guns'N'Roses, Iron Maiden, Nazareth, Kiss, Metalliky, Scorpions či ZZ Top, k filharmonikům se pro tento projekt přidává rockové trio ve složení David Uher (sólová kytara), Karel Pevný (baskytara) a Hanz Sedlář (bicí). Pěvecké party si rozdělili sólisté Marta Jandová (Die Happy) a Jan Toužimský (Arakain).

Trancefusion Time to Say Goodbye je za námi

8. 4. 2015

Redakce

V sobotu 4. dubna měli fanoušci trancu možnost rozloučit se se značkou Trancefusion, která v České republice uspořádala nespočet skvělých párty. A ani tentokrát BTL Agency nezklamala perfektně zorganizovanou akcí se světovými DJs.

Kathy Kelly: Pět dnů v České republice

27. 2. 2015

Pearl

Napotřetí konečně vyšel termín pražského koncertu Kathy Kelly z Kelly Family. Plný sál Hotelu Svornost v Dolních Počernicích přivítal 21. 2. na pódiu nejen ji, ale také operní ansámbl Siegbrunn Musiktheater Werkstatt a hosta Norberta Peticzkého.

Kensington: na Rock For People příjemným překvapením, v Rock Café srdcovkou

30. 1. 2015

Jakub Konopka

Po skvělém showcasovém představení na Rock For People se holandská indie rocková kapela Kensington vrátila opět do Česka. S sebou si přivezla novinky z posledního alba Rivals, se kterými již od vydání dobývá celý svět. Datum 28.1. měli dozajisté v kalendáři zakroužkováno všichni, jež milují indie rock nebo slyšeli hrát tuto kapelu na RfP 2014. Tam totiž kapela předvedla parádní výkon. Pokračování v Rock Café bylo ale ještě lepší!

Angelo Kelly v Praze: Live mix kazeta pro publikum

15. 12. 2014

Pearl

12. 12. opět poctil svou návštěvou Prahu irský písničkář Angelo Kelly, někdejší člen Kelly Family. Tentokrát přijel v tandemu s multiinstrumentalistou Matthiasem Kraussem a společně nabídli publiku v Divadle U Hasičů koncept „live mixtape“ – „live mix kazety pro ty, kdo právě dnes přišli“.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace