Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Chester to dokázal, Linkin Park předvedl v Praze nezapomenutelnou show

12. 6. 2017

Jakub Konopka

Mnoho fanoušků Linkin Parku slavilo v neděli svátek, protože tahle legenda se po dlouhých devíti letech čekání opět vrátila opět České Republiky, aby se předvedla na 4. ročníku Aerodrome festivalu. Tento festival tu sice je velmi krátkou dobu, ale díky velice kvalitnímu linupu si vybudoval skvělé jméno. Jako další vystupující byli Simple Plan, Machine Gun Kelly, Royal Republic a Counterfeit.

Tak trochu jiný Majáles

14. 5. 2017

Skuli

Je tu máj, čas nejen lásky, ale též Majálesů. A ten se nevynul ani Pardubicícm. 12. a 13. 2017 května to tu skutečně žilo!

„Fucking“ Korn rozbili Prahu

31. 3. 2017

Skuli

Třináctá zastávka, z celkem šestnácti plánovaných letošního tour, zavedla americké nu-metalisty Korn do Prahy. Ti k nám ostatně jezdí relativně často, naposled například na loňský Aerodrome Festival, a vždy se těší obrovské oblibě. Nejinak tomu bylo i ve čtvrtek večer.

S Wohnouty "u táboráku" - Bez elektriky tour 2017

11. 3. 2017

Skuli

Nápad na "unplugged" tour není u Wohnoutů zas tak nový, podobné tour již v historii jednou realizovali, konkrétně v roce 2013, a setkalo se s ohlasem. Asi právě i proto se rozhodli pro  opakování. Unikátní jsou koncerty též v tom, že jsou netradičně na sezení a že v nich hostuje i houslista Vojta Lavička, který dává písním zas úplně jiný nádech. 

Apocalyptica: Mrazivá atmosféra ve vyprodaném Karlíně.

12. 2. 2017

Skuli

Apocalyptica není u nás nikterak nezvyklým hostem, ale i tak se její koncerty těší vždy velké oblibě. Stejně tomu je i letos, kdy finové jedou své »Plays Metallica by Four Cellos« tour, k 20. výročí vydání stejnojmeného alba. V České Republice jsou na plánu dokonce čtyři koncerty a první z nich se odehrál 11. 2. v pražském Fóru Karlín.

Arakain a Dymytry uzavírali v Bezně turné: Ohlédnutí za společným koncertním projektem

21. 12. 2016

Pearl

To, co začalo 7. 3. 2014 v Polné, se – přinejmenším na delší dobu – uzavřelo 17. 2. 2016 v Bezně. Společný projekt kapel Arakain a Dymytry zahrnul dvě turné v letech 2014 a 2016, a také live DVD z toho prvního. Obě kapely vyjedou na jaře zase na samostatná turné – Arakain pořádá XXXV Double Tour k 35. výročí kapely (dva koncerty ve dvou dnech po sobě, jeden koncert unplugged a druhý s thrashovým setlistem z prvních dvou desek), Dymytry vyhlásili "Krby kamna Turyna Tour 2017".

Spolu se držíme, držet se budeme - už 15 let!

19. 12. 2016

Skuli

Kladenské Zrní netřeba dlouze představovat. Už i proto, že letos slaví 15 let výročí od založení. A v rámci toho vyjeli i na tour "Prvních 15 let - turné!" jehož poslední koncert proběhl v pátek 16. 12. v legendárním pardubickém Žluťáku.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace