Přejít na menu Přejít na obsah

Alžběta Kolečkářová: Nové hudební "dítě" a další skutečné na cestě


Alžběta Kolečkářová právě vydává videoklip k singlu Halucinace. Píseň je součástí soundtracku k filmu Bludy. U Alžběty je ale novinek mnohem více, dokonce i v jejím osobním životě.

Kontrastní videoklip
Alžběta Kolečkářová se písní Halucinace v produkci Artura Országa (Scarceboy) podílela na soundtracku k filmu Bludy. Film režíroval Kari Ovi a vyšel v produkci jeho Ayakamon TV. Snímek vznikl v soutěži 48 Hour Project. Jak název napovídá, úkolem tvůrců bylo natočit během 48 hodin film, opatřit ho všemi náležitostmi včetně soundtracku a prezentovat ho na sociálních sítích, kde o něm hlasovali fanoušci.

Ve videoklipu se střídají detailní záběry na Alžbětinu tvář s prostřihy z filmu samotného, což vytváří zajímavý kontrast: zatímco Alžběta je v klipu dokonale upravená a její souměrný obličej působí esteticky, z prostřihů z Bludů čiší na mnoha místech napětí.


Vánoční koncerty s otazníkem
Zatímco po stránce nové tvorby Alžběta nezahálí, s koncerty momentálně má, stejně jako všichni ostatní hudebníci, nedobrovolnou pauzu. Letos dala dohromady novou kapelu, ale s koncerty to zatím kvůli letošním nařízením vlády v souvislosti s koronavirovou situací nevycházelo. „Tento podivný rok mi přinesl spoustu sil a nadšení z mé práce, ale také spoustu pádů. Nevyšlo několik spoluprací na nových písních a kvůli koronaviru nám kompletně zrušili všechny plánované letní koncerty. Teď jen trneme, jak to bude o Vánocích. Některé termíny tam máme rezervované už déle než rok,“ vypráví zpěvačka. „Bezpečí lidí je samozřejmě to nejdůležitější, ale někdy mi tato opatření hraničí až s politickou propagandou. Já osobně se nevzdávám a věřím, že si do konce roku před mateřskou pauzou ještě někde zahraji,“ dodává.


Na jaře budou čtyřčlenná rodina
Letošní rok totiž přinesl do jejího života ještě jednu velkou změnu. S partnerem a dvouletým synem Louisem budou na jaře čtyři. Před půl rokem média informovala o jejím výrazném zhubnutí, a nyní se Alžběta začíná zase zakulacovat. „Během těhotenství mě čeká neodmyslitelný příbytek na váze, ale dieta počká. Je to tak, jak má být, vše se děje z určitého důvodu,“ věří, že přesně takto se její život má teď odvíjet. Na miminko se všichni tři moc těší, jestli bude mít malý Louis brášku, nebo sestřičku, zatím nevědí.

Text: Sylva Kaplanová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace