Přejít na menu Přejít na obsah

Alžběta Kolečkářová po letech vystoupila s Kapelou Reflexy


Kapela Reflexy v příštím roce oslaví 30 let na koncertních pódiích a stále se těší velkému zájmu věrných fanoušků. Důkazem toho byl jejich poslední koncert v Otrokovicích, na kterém po boku kapely po 4 letech vystoupila zpěvačka Alžběta Kolečkářová.

Alžbětu Kolečkářovou pojí s kapelou Reflexy nejen dlouholeté přátelství, ale také veleúspěšný duet Proud mezi námi, který od roku 2016 trhá kapelní rekordy sledovanosti. Na kanále YouTube má píseň 10,5 milionu zhlédnutí. Kvůli pandemii koronaviru a mateřským povinnostem Alžběty bylo možné opět spojit síly až v letošním roce, kdy společně vystoupili poslední květnovou sobotu na otrokovickém Štěrkáči. I když byla na konec května nezvykle velká zima, skalní fanoušky to neodradilo a dorazili opět v hojném počtu, jak už to na koncertech Reflexů bývá pravidlem.

Během dvouapůlhodinové show zazněly ty nejznámější písně kapely a snad i chladné počasí popohnalo fandy pod pódiem, aby se zahřáli a pařili jak smyslů zbavení. Na konci prvního setu na pódium jako vichřice vtrhla Alžběta Kolečkářová, která se na společné hraní velmi těšila. S kapelou si tak střihli songy jako Tak leť nebo Lásky zničený. To největší nadšení však vyvolal již zmiňovaný a všemi oblíbený Proud mezi námi. Po společných písních kapela na chvíli přenechala pódium Alžbětě, aby zazpívala své písně Andělskej flám, Love Is The Only Way nebo Jak silná mám tu stát za klavírního doprovodu Ondry Filáka. Nutno podotknout, že to Alžbětě velmi slušelo. Posuďte sami. Po loňském porodu opět zhubla přes 20 kilo a je skoro k nepoznání.

Alžběta v nejbližší době potěší své fanoušky zbrusu novou autorskou písní a videoklipem, který vznikne ve spolupráci s jedním velkým jménem. Mimo jiné se po mateřské pauze vrátila na pódia a do konce roku o vystoupení nemá nouzi.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace