Přejít na menu Přejít na obsah

Americký dj a producent Borgeous na Magnetic Festivalu

16. 10. 2015

Redakce Novinky

Seznam vystupujících umělců prosincového MAGNETIC Festivalu se dočkal významné posily ze zámoří. Poprvé se do České republiky chystá dj a producent BORGEOUS. Po své matce je sice národností z půlky Jamajčan, ale tenhle kluk pod čepicí rozhodně žádné dredy neskrývá. Hudební geny, které zdědil, však využil v roce 2012 k tomu, aby ze svého studia udělal továrnu na taneční hity.

Tím prvním byla skladba Tsunami, produkovanou společně s DVBBS, která patří zároveň k jeho nejúspěšnějším. Se zájmem téměř všech světových festivalů přišel více jak 16ti měsíční maraton světového tour.
I když patří John Borger za poslední dva roky k nejvytíženějším světovým EDM umělcům, přesto si našel čas na studiové seance, aby vznikly skladby jako Breathe, Wildfire, They Don't Know Us, Big Bang, Zero Gravity, Lovestruck, Invincible, Celebration, This Could Be Love nebo Beast.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace