Přejít na menu Přejít na obsah

Argema vystoupila v Olomouci ke 100. výročí FK Nové Sady


V pondělí 4. července oslavil fotbalový klub na Nových Sadech v Olomouci své 100. výročí od založení. A protože je nutné takové jubileum pořádně oslavit, byla na tamním fotbalovém hřišti připravena nejen spousta grilovaných dobrot a potoky piva, ale diváky pořadatelé nalákali především na koncert oblíbené kapely Argema.

Ta vystoupila s malým zpožděním po 20. hodině. Že chybělo pódium, to by tak ani nevadilo. Kapela hrála z vyvýšeného místa v dostatečně velkém zastřešeném výklenku, avšak všechny přítomné zarazil dvoumetrový plot, který stál všem ve výhledu. Údajně byl plot mezi diváky a kapelou umístěn na přání kapely. Bohužel to chvílemi připomínalo spíše prohlídku ZOO než kulturní akci, na které se má publikum především bavit. Z publika zazněly i hlášky jako "festival Mezi ploty" apod. Tato malá vada na kráse však nijak neubrala koncertu na své kvalitě.

Kapela Argema předvedla bezmála dvouhodinovou show plnou známých hitů. A fanoušci se ke konci dočkali také té nejslavnější písně s názvem Jarošovský pivovar, která zaznamenala největší slávu v 90. letech. Zazněly také písně jako Vyznání, Tohle je ráj nebo Modrý pondělí. Že to Jardovi Hnilicovi s kapelou velmi svědčí, to už víme od roku 2012, kdy se stal jejím frontmanem. Dříve působil v kapele Sillage nebo Fan Daniel a zúčastnil se také soutěže Hlas Česko Slovenska, kde zaujal svým hlasem nejen porotu, ale především diváky. Dostal se až do semifinále.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace