Přejít na menu Přejít na obsah

COCOTTE MINUTE získali od fanoušků na nové album přes čtvrt milionu korun

14. 4. 2015

Redakce Novinky

Přestože do konce finanční sbírky na nové album Cocotte Minute zbývá ještě  5 dní, skupina nejenže již dosáhla potřebné chybějící částky 200 000 korun, ale pomalu se blíží k čtvrt milionu.

Podpora fanoušků Cocotte Minute, kteří tak opět prokázali, jak mocným klanem jsou a jak jim na další existenci kapely záleží, předčila i očekávání kapely samotné. „Věřil jsem tomu, že nás naši lidi podpořej, ale stejně jsem z toho ohromenej. Přestože jsme se skoro na dva roky odmlčeli, nikdo z nich na nás nezapomněl. To je prostě síla, která zavazuje. A všem, kteří nás podpořili, patří velké díky“ vzdává Zeller za celou skupinu hold jejich příznivcům, bez jejichž finanční podpory by realizace unikátní video-desky nebyla možná.

Díky nim se však pověstné "pásy roztočí" - v srpnu na utajeném místě pod širým nebem odehrají Cocotte Minute jednu jedinou nahrávací session, jejíž záznam bude pod názvem „!Rituál, kmen a srdce a kmen!“ na podzim vydán v limitované sérii na CD a DVD.

Dva roky Cocotte Minute tento projekt, který v Čechách nemá obdoby, připravovali a na jeho záznam mají jen jednu hodinu a jediný pokus! Atmosféru nahrávání umocní speciální light design, videoinstalace a fireshow.

Koncertu bude přítomno jen šedesát příznivců z řad darců, kteří sbírce pomohli. N

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace