Přejít na menu Přejít na obsah

DALŠÍ EXPEDICE PŘEŠTĚNICE MÍŘÍ DO ČESKOBUDĚJOVICKÉHO KLUBU VELBLOUD

19. 3. 2014

Redakce Novinky

Open Air Musicfest Přeštěnice ve spolupráci s Velbloud Music Barem v Českých Budějovicích vyhlašuje další kolo soutěže Expedice Přeštěnice s možností vystoupení ve zmíněném klubu a na samotném OAMF Přeštěnice. Jaká jsou pravidla?

Do soutěže se mohou hlásit hudební skupiny se základnou v jižních Čechách bez žánrového omezení do 6. dubna 2014. Přihlášky se zasílají na expedice@prestenice.cz společně s krátkou charakteristikou skupiny, fotografií a kontaktem. Na základě dodaných podkladů bude každé přihlášené skupině vytvořena na webu festivalu www.prestenice.cz profilová stránka s možností facebookového lajkování. Hlasování začíná okamžitě po zveřejnění profilu a bude probíhat do 27. dubna. První tři kapely s největším počtem lajků postupuje přímo na koncertní finále do klubu Velbloud Music Bar, který se uskuteční ve čtvrtek 15. května 2014. Trojlístek kapel doplní čtvrtá, kterou vybere porota ze zástupců festivalu a Klubu Velbloud. Na místě budou rozhodovat už jen návštěvníci koncertu pomocí hlasovacích lístků. Skupina s největším počtem hlasů získá možnost vystoupit na Open Air Musicfest Přeštěnice 27.- 28. června 2014. Z dodaných hlasovacích lístků bude vylosováno pět jmen účastníků, kteří získají volnou vstupenku na přeštěnický festival.

 

„Rádi bychom touto akcí představili festival přímo v Českých Budějovicích a podpořili jihočeské skupiny. A doufám, že se nám podaří objevit nové Bags nebo Pub Animals,“ okomentoval soutěž produkční festivalu Josef Kašpar.

 

14. ročník festivalu slibuje zajímavý program. Poprvé v historii festivalu vystoupí československá rocková legenda Olympic, dále skupiny Divokej Bill, Iné Kafe, MIG21, Arakain, Škwor, Zakázaný Ovoce, Totální nasazení nebo německá skupina jerx.

Vstupenky lze v předprodeji zakoupit v sítích Ticketpro a Ticketstream. Na celý festival stojí 490 Kč, první sada vstupenek byla během prosince vyprodána.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace