Přejít na menu Přejít na obsah

David Koller a jeho dlouho odkládaná dvouhodinová olomoucká show


Jsou to přesně 2 roky, kdy se měl v olomouckém S-klubu odehrát koncert předního českého muzikanta Davida Kollera. Kvůli pandemii se však jeho show několikrát musela odložit a diváci se dočkali až nyní, v sobotu 19. března. David jim však čekání dokonale vynahradil.

Krátce po půl deváté začala dvouhodinová smršť hitů nejen z Davidovy sólové tvorby, ale částečně také od kapel Lucie a Jasná páka. Show jako tradičně startovala hitovkou Nic není nastálo a v setlistu jsme zaznamenali oproti předešlým letům pár drobných změn. Tou velice příjemnou byl fakt, že počet songů byl větší než kdykoliv jindy. Zazněly také písně jako Gipsy Love,  Až ti řeknu, Čas nejde vzít zpátky nebo megahity Chci zas v tobě spát a Černí andělé.

David je jedním z prvních Čechů, který se ihned po začátku ruské invaze nezištně vydal pomáhat i s manželkou na hranice s Ukrajinou. Za své nakoupili deky, karimatky, potřebné léky, hygienické potřeby a vydali se na cestu do neznáma. Že mu tato situace není lhostejná, dokázal i na svém olomouckém koncertě, kdy několikrát poukázal na "zas*aný komunisty" nebo věnoval písničku "ruskejm č*rákům". David si servítky rozhodně nebere. Diváci z koncertu odcházeli plní dojmů a těšilo je, že se konečně po dvou letech dočkali svého vytouženého koncertu, kterým David Koller dokázal, že je právem považován za jednoho z nejtalentovanějších českých muzikantů.

Text: Milan Papežík, Adam Ilgner
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace