Přejít na menu Přejít na obsah

David Koller mimo skvělé hudby dokázal, že je vinařem celým svým srdcem


Člen nejúspěšnější české kapely Lucie David Koller vystoupil v sobotu 10. července v olomouckém Funparku u Galerie Šantovka v rámci akce Vinaři na Šantovce. Do hanácké metropole dovezl nejen své známé písně, ale také některé hity již zmiňované kapely Lucie.

Před samotným koncertem byl z rukou Davida Kollera a pořadatele pana Petra Hlávky z Divadla na Šantovce předán šek v hodnotě 101 453,- Kč jako výtěžek z koncertu. Osobně ho na pódiu převzal ředitel Fakultní nemocnice Olomouc pan Roman Havlík.

Samotný koncert se nesl v rytmu nových písní Davida Kollera, ale zazněly i starší známější pecky jako Nic není nastálo, Šrouby do hlavy nebo Černí andělé. Během songu Chci zas v tobě spát, který je mnohými označován za píseň s nejkrásnějším textem české hudební scény vůbec, se areál zaplnil světýlky mobilních telefonů, úsměvy a endorfiny, které z fanoušků přímo sálaly.

Že je David Koller vášnivým vinařem, dokázal i ve chvíli, kdy si na pódiu otevřel lahvinku, znalecky přivoněl a s chutí si vychutnával lahodný mok z hroznů. Po koncertě ochotně "navštívil" pod pódiem naše přátele ze Spolku Trend vozíčkářů Olomouc a neméně ochotně se s nimi vyfotil. Moc děkujeme za úžasný večer.

Nesmíme zapomenout ani na to, že areál Funparku disponuje vynikajícím občerstvením. O to se stará Pavel Janíček, který svůj klub a bar Jack's Cowhouse přivedl z Daskabátu také i do prostor u Šantovky. V nabídce jsou grilované speciality a samozřejmě kultovní pití rockerů Jack Daniel's a drinky s obsahem této whiskey z Tennessee.

Text: Milan Papežík, Ivana Drapová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace