Přejít na menu Přejít na obsah

Desmod se po roce v nové sestavě vrátil na olomoucký Palouček


Opět po roce zavítala na Palouček u olomouckého S-klubu oblíbená slovenská kapela Desmod, tentokrát však v nové sestavě. Jako předkapelu si Desmodi stejně jako loni vybrali olomouckou rockovo-nu-metalovou skupinu Luna.

Když Desmod nedávno oznámili odchod některých členů skupiny, byl to pro její příznivce pochopitelně šok. Taková situace není jednoduchá nikdy, jak pro členy kapely samotné, tak pro fanoušky. Kolem frontmana Mária "Kulyho" Kollára je nyní nová sestava, která přijela koncertovat i do Olomouce.

Zatím je moc brzy hodnotit, co změna osazenstva kapely přinesla. Koncert každopádně olomoucké fanoušky potěšil, neboť po dlouhém čase koronavirové abstinence od živých koncertů konečně zase mohli naživo slyšet oblíbené písničky jako Pár dní, Zhorí všetko, čo mám, Vyrobená pre mňa či Som na tebe závislý.

Koncert měl dvě příjemná písňová překvapení. Tím prvním byl letošní nový song Kométa, který kapela připravila s rapperem Myselfem pro film Gump - pes, který naučil lidi žít. Film je právě teď v kinech a natočil ho F. A. Brabec podle knižního bestselleru Filipa Rožka. A kromě toho si zejména pánové přišli na své díky nové krásné baskytaristce, která si skvěle střihla i pěvecký part v songu Pár dní, kterou v originále nahráli Desmodi se Zuzkou Smatanovou.

Text: Milan Papežík, Lukáš Studený
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace