Přejít na menu Přejít na obsah

Dymytry na prvním samostatném turné

14. 3. 2015

Pearl Aktuálně

Stále populárnější kapela Dymytry pořádá na jaře tohoto roku své první samostatné turné s názvem Psy-core Tour 2015. Po loňské úspěšné šňůře s Arakainem nyní vyrážejí potěšit své fanoušky jako hlavní hvězdy večera. Turné čítá jednadvacet koncertů, první zastávkou bylo 28. 2. Stříbro. Kapela zakončí turné 11. 5. v pražské Akropoli.

Natřískané kluby při turné s Arakainem jistě přispěly k rozhodnutí členů Dymytry, že vyrazí na turné také sami. Samozřejmostí bude nová scéna, velké LED obrazovky a kvalitní zvuková aparatura.

Zároveň Dymytry vydali také singl s celkem pěti tracky nazvaný Z pekla. Námět textu titulní písně je insipirován stejnojmenným filmem. Na singlu dále najdete píseň Ne nikdy věnovanou „rodině“, jak Dymytry nazývají své fanoušky, a tři live nahrávky.

K turné jsou kromě obvyklého merchandise připravené i některé speciální „dárky“ pro fanoušky: nové balení piva Svijany ve dvoulitrových plechovkách s logem Dymytry či sluchátka Sennheiser, taktéž s logem Dymytry.

Předprodeje vstupenek řeší každý z pořadatelů individuálně, více informací najdete na webových stránkách daných klubů. Předprodej probíhá převážně přes servery Ticketportal.cz,  Ticketstream.cz, Ticketpro.cz a Goout.cz.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace