Přejít na menu Přejít na obsah

Festival Rock Heart zná všechny čtyři zahraniční headlinery

24. 2. 2017

Pearl Magazín

Festival Rock Heart Moravský Krumlov oficiálně oznámil již všechny čtyři zahraniční headlinery letošního ročníku. Trojici Amon Amarth, Lordi a Powerwolf doplní finská melodic-powermetalová Sonata Arctica. Ta u nás koncertovala shodou okolností 21. 2. ve Zlíně, kde také zpěvák Tony Kakko oficiálně oznámil účast kapely na krumlovském festivalu.

Letošní ročník Rock Heart je přinejmenším našlapaný. Již loni se pořadatelé vytáhli účastí kapely Helloween, letos nabídne dvoudenní rockový festival hned čtyři mezinárodně známá jména. "Vikingové" Amon Amarth jsou považováni za největší tahák festivalu, pro mnohé fanoušky jsou jím však maskovaní Lordi, stále úspěšnější Němci Powerwolf či finský balíček energie Sonata Arctica.

Při posledních písních zlínského koncertu poslední jmenované kapely si fanoušci nejspíš říkali, že své oblíbence uvidí zase až za dlouho. Oči jim nemálo lezly z důlků, když následně frontman Tony Kakko zřetelně a se slušnou českou výslovností vyhlásil z pódia jméno města, kde kapela v létě vystoupí - Moravský Krumlov. Připojil i jméno festivalu Rock Heart a jméno města ještě jednou zopakoval. Nemohlo tedy být pochyb - poslední zahraniční kapelou, na jejíž jméno fanoušci ještě čekali, bude Sonata Arctica! Tak bylo takřka ihned poté i oficiálně oznámeno na Facebooku festivalu.

Kromě zahraničních headlinerů se můžeme těšit na spoustu zajímavých domácích jmen. Velký zájem určitě také bude o vystoupení kapely Arakain, která v letošním roce slaví 35 let na scéně. Přijedou i další léta etablované kapely - Škwor, Citron, Harlej, Alkehol, Törr, ale také úspěšné mládí - Dymytry či DeBill Heads. Vstupenky seženete již nyní na www.rock-heart.eu.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace