Přejít na menu Přejít na obsah

Hudební legenda Sandra naservírovala olomouckým fanouškům hit za hitem


Pořadatelé exkluzivního dvojkoncertu světově proslulé zpěvačky Sandry a českého hitmakera Michala Davida slibovali výjimečnou show plnou hitů a svým slibům také perfektně dostáli. Ve FunParku u galerie Šantovka se pařilo naplno, zněl hit za hitem a jen těžko byste hledali song, který by vám nic neříkal.

Na velké stagi to jako první rozjel DJ Průša, matador a ikona olomoucké taneční hudby, který diváky skvěle rozhýbal a připravil je na nezapomenutelnou show. Moderátorka radia Haná Martina Kvítko Procházková burcovala přítomné a se svým roztomilým prasátkem doplňovala hudební party speciálními zvukovými efekty. Před začátkem show se mezi diváky z čista jasna objevil expremiér Andrej Babiš, který si nemohl nechat ujít show jeho kamaráda Michala Davida, který ho přispěchal přivítat. Chvíli měl Babiš sice problém s ochrankou, která ho nechtěla bez příslušné pásky na ruce pustit dál, než mohli všichni obyčejní smrtelníci. Nakonec se společně nějak domluvili a security se slitovali.

Přítomen byl i štáb TV Prima, který odvysílal z FunParku přímý vstup do Hlavních zpráv včetně exkluzivního rozhovoru s Michalem Davidem přímo mezi fanoušky. To samozřejmě vzbudilo nadšení a příznivci Michala Davida bez společné fotky nechtěli nechat odejít. Michal byl však vytrvalý a ochotně všem pózoval a nezklamal nikoho z přítomných.

Krátce po 20. hodině se Michal David objevil na pódiu s cca. hodinovým setem, což bylo ve finále skvělé rozhodnutí a zpěvák tak alespoň zahřál stage hlavní zahraniční hvězdě. Pro vysvětlenou, pořadatelé původně plánovali jako první koncertní set Sandry. Michal David měl na pódium nastoupit jako druhý. Český hitmaker se však po vystoupení Sandry vrátil a za doprovodu kapely Kvatro zahrál svě největší pecky včetně známých písní z Discopříběhu, které zná snad každý. A spousta návštěvníků se tak alespoň na chvíli vrátila do dětství.

Kolem 21. hodiny se diváci dočkali a na pódium jako uragán vběhla Sandra, kterou během celé show doprovázeli ukrajinští tanečníci. K velkému překvapení všech přítomných její show začala tím největším hitem, písní Maria Magdalena. Každý by tu největší pecku čekal až na samotném konci, avšak prakticky všechny písně, které Sandra zpívala, byly známé pecky. Když už písně člověk neznal podle názvu, na místě vlastně zjistil, že je svědkem jedné neskutečné show, která je hity zkrátka natřískaná. Nechyběly ani písně jako Hi! Hi! Hi!, Innocent Love, Everlasting Love, Hiroshima nebo In The Heat Of The Night. Mile nás překvapilo, jak byla zpěvaččina komunikace s přítomnými novináři báječná a jak Sandra stále rozdávala úsměvy do fotoaparátů. Nutno dodat, že Sandra ve svém věku vypadá pořád skvěle a je stále vitální. Den před olomouckým koncertem už potřetí oslavila své dvacáté narozeniny, ke kterým jí na konci jejího vystoupení pogratuloval celý dav včetně kolegy Michala Davida. Dojatá zpěvačka podotkla, že to je poprvé v životě, co na pódiu dostala dort.

Mimo skvělé zábavy mohli návštěvníci areálu FunParku zažít i skvělý gastronomický zážitek. Catering byl opravdu rozmanitý, nechyběly speciality z Bistra Paulus, pizza truck Frančesko nebo vinný a ginový bar.

Text: Milan Papežík, Lukáš Studený
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace