Přejít na menu Přejít na obsah

Hvězda evropských hitparád, americký zpěvák Matt Simons, posledním potvrzeným interpretem festivalu METRONOME!

3. 6. 2016

Redakce Novinky

Hvězda evropských hitparád, americký zpěvák Matt Simons, je posledním potvrzeným interpretem festivalu METRONOME! Jeho hit Catch & Release zabodoval ve více než 10 zemích - na internetu i v rádiích. Simons se připojí mezi třicítku zvučných jmen zahraniční i tuzemské scény, které nový festival představí během posledního červnového víkendu v areálu holešovického Výstaviště.

Talentovaný zpěvák a skladatel Matt Simons debutoval v roce 2012 s albem Pieces. Na svém kontě má celkem dvě desky a několik úspěšných singlů. Jeho singl Catch & Release z roku 2015 zaznamenal velký úspěch a dočkal se také úspěšného deep-houseového remixu od holandského producentského dua Deepend. Matt Simons ovládl nejen zásadní evropské kluby, ale i hitparády v Belgii, Holandsku, Francii, Německu, Rakousku nebo Švýcarsku, kde se vyšplhal až na ty nejvyšší příčky. Oficiální video má přes 10 milionů zhlédnutí. Také hudební nadšenci v Česku si jeho track pamatují z letošních hitparád, kde se držel na předních pozicích několik měsíců. V Praze zahraje Matt Simons úplně poprvé!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace