Přejít na menu Přejít na obsah

Jason Derulo a Michael Bublé to dali dohromady u ostré margarity


Americký zpěvák Jason Derulo vydal před pár dny veselý song Spicy Margarita, ve kterém mu sekunduje Michael Bublé. Ten se objeví i na jeho novém albu Nu King, které vychází 16. února. Jason také příští měsíc potěší české fanoušky. 24. března totiž vystoupí v O2 areně. 

Nový song se nese v rytmech latina a Jason Derulo má tento žánr zkrátka v krvi. Ostatně narodil se v Miramaru na Floridě, který je pomyslným předměstím Miami. A na Floridě jsou latino písně jako doma. Jason s nimi v poslední době hodně koketuje například i v písních Acapulco nebo Love Not War. Tentokrát do nové pecky zapojil Michaela Bublého, který se ujal refrénů na motivy Sway, která patří mezi nejvíc zcoverované songy v historii. Její originální verzi však už v roce 1960 v originální nazpíval Bobby Rydell. Z písně však jde i mimo tuto pasáž cítit jasný Derulův rukopis. 

S novým albem Nu King chystá Jason Derulo také nové stejnojmenné turné, které odstartuje 22. února ve Stockholmu a v jehož rámci přijede 24. 3. 2024 i do pražské O2 areny. Slovenští sousedé měli to štěstí, že show Jasona Derula viděli před námi, a to na Lovestream Festivalu v Bratislavě. A můžeme potvrdit, že to byla skutečně velká jízda!

Vstupenky na pražský koncert pořídíte v sítích Ticketmaster a Ticketportal a skalní fanoušci mají možnost se s Jasonem osobně setkat a vyfotit v rámci balíčku Diamond VIP. 

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace