Přejít na menu Přejít na obsah

Kabáti nebo David Koller: Funpark u olomoucké Šantovky zve po celé léto na pestrý program


V pestrou zábavní arénu se proměnilo prostranství u olomoucké Galerie Šantovka, které od loňska funguje pod názvem Funpark. Ani letos nebude o skvělou zábavu a kvalitní hudbu nouze. Funpark totiž nabídne hned několik nezapomenutelných hudebních zážitků.

V sobotu 10. července vystoupí po dlouhé době v hanácké metropoli David Koller a slibuje, že během své show představí i nové písně. Rozhodně však nezapomene na staré hity, které publikum přímo miluje.

Pátek 16. července bude patřit mladším generacím, které potěší koncert Petra Lexy a Lukáše Bundila, kteří si říkají Slza a těší se stále velké popularitě. 3. srpna vyroste ve Funparku cirkusové šapitó, ve kterém se představí legendární rocková skupina Kabát v rámci svého Cirkus Kabát tour 2021. Sobota 7. srpna bude patřit skvělému českému hudebníkovi a producentovi Jiřímu Burianovi alias Kapitánu Demovi a letní sezónu zakončí 21. srpna oblíbený slovenský rapper Majk Spirit.

V areálu čeká návštěvníky také skvělé občerstvení v podobě grilovaných specialit, o které se stará Jack's Cowhouse Bar & Grill z Daskabátu.

Koncerty jsou omezeny na 1000 diváků. Některé z nich jsou skoro vyprodány, proto je nutné s nákupem vstupenek pospíšit. Vstupenky jsou k dispozici v síti TicketLive.

Koncerty ve Funparku:
10. 07. 2021 David Koller
16. 07. 2021 Slza
03. 08. 2021 Kabát
07. 08. 2021 Kapitán Demo
21. 08. 2021 Majk Spirit

Text & foto: Milan Papežík
 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace