Přejít na menu Přejít na obsah

Kamil Střihavka: „Tradiční podzimní koncert v Retru bude! Ale...“

8. 1. 2015

Redakce Novinky

Kamil Střihavka se svou kapelou Leaders! tradici každoročního koncertu v hudebním klubu Retro Music Hall neporuší, ale výjimečně přeložil listopadový termín na leden a to konkrétně na úterý 20. 1. 2015. ,,V tento den Kamil oslaví své kulaté jubileum (50) a rád by slavil se svými fanoušky a nejbližšími přáteli tam, kde to má nejraději – na rockovém podiu,“ říká Lubomír Vilas ze zastupující agentury Lev Production. Pražský koncert je současně prvním koncertem z turné s názvem „KAMIL STŘIHAVKA – 50“.

Český „rockový Ježíš“ se tedy představí svému publiku v den svých narozenin 20. 1. 2015 v Retro Music Hall od 20:00 hod. Mezi gratulanty se na podiu zařadí i Vilém Čok, skupina ŠKWOR, B.S.P. či allstars band SUPERGROUP.

Rocková legenda oslovující již dvě generace fanoušků nebo český rockový Ježíš, chcete-li. Majitel nezaměnitelného a fenomenálního hlasu v muzikálových rolích, které ztvárňuje již 20 let (Pěna dní, Jesus Christ Superstar, Johanka z Arku, Excalibur, Obraz Doriana Graye, Robin Hood, Pomáda a další…) a frontman rockových kapel, jako Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, Leaders! a Supergroup – to je Kamil Střihavka.

KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS! hrají ve složení: Kamil Střihavka (zpěv), Petr Henych (kytara), Martin Ivan (baskytara), Štěpán Eliáš (klávesy), Lukáš Pavlík (bicí).

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace