Přejít na menu Přejít na obsah

Kissin’ Dynamite, UMC a Sweet Leopard tento pátek

1. 10. 2014

Redakce Novinky

Velká naděje německé hard ‘n’ heavy scény - tak se donedávna říkalo partě mladíků ze Švábska KISSIN’ DYNAMITE. Ovšem od r. 2008, kdy kapela vydala debutovou desku „Steel of Swabia“ (přičemž její zpěvák Hannes Braun měl pouhých 16 let!) se mnohé změnilo.

Už na druhém albu jim vokály na titulní věc „Addicted to Metal“ ochotně nazpíval Udo Dirkschneider (U.D.O., ex-ACCEPT) a kapela se z německy mluvících zemí dostala do světa. Díky chytlavosti, síle a energii byla třetí deska „Money, Sex & Power“ přijata i staršími a fanouškovská základna se začala neuvěřitelně rozrůstat.

Co víc, KISSIN’ DYNAMITE dovedou z pódia i pobavit a jejich koncerty se tak mění na divokou party! Jedna taková proběhne už tento pátek 3. října ve Zlíně, kde se kapela zastaví v Masters of Rock Café a to v rámci turné Megalomania Over Europe. „Megalomania“ - tak se jmenuje aktuální studiovka, na pultech od 5. září, kterou KISSIN’ DYNAMITE naživo představí i u nás - na jediném koncertě v Česku. Jako host turné vystoupí duo rockerů UMC (ULTIMATE MUSIC COVERS), které s kytarou a bicími předělává popíkové hitparádové šlehy do velmi zajímavé heavy podoby. A jako třetí do hry se v klubu ukáže a party začne ostravská glam / hard rocková banda s vášní (kromě muziky) pro smyslné ženy, rychlé motorky a tvrdý alkohol SWEET LEOPARD.

Vstupenky na večírek s KISSIN’ DYNAMITE, UMC a SWEET LEOPARD za cenu 550,- Kč jsou v prodeji - v obvyklých předprodejních sítích a k dostání i na místě.

 

PROGRAM:

  • 19:00 ... otevření sálu
  • 20:00 - 20:40 ... SWEET LEOPARD
  • 20.55 - 21:35 ... UMC
  • 22:00 - 23:30 ... SWEET LEOPARD

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace