Přejít na menu Přejít na obsah

Koncert světoznámé houslistky LINDSEY STIRLING se přesouvá do Incheba arény

17. 3. 2014

Redakce Novinky

Vystoupení americké houslistky Lindsey Stirling, které se mělo konat 20. října v Lucerna Music Baru, se vzhledem k obrovskému zájmu fanoušků přesouvá do holešovické Incheba arény. Potvrdil to pořadatel s tím, že datum akce se nemění a vstupenky zakoupené na původní místo jsou nadále platné.

Velmi nás těší, že nadcházející show Lindsey Stirling se setkala s takovou odezvou! Vstupenky byly uvolněny do prodeje teprve minulý týden a již teď je akce téměř vyprodána. Rozhodli jsme se proto koncert přesunout do větších prostor, abychom tak vyšli vstříc obrovskému počtu zájemců, na které se ještě nedostalo. Ale pozor, doporučujeme neodkládat koupi lístků, neboť vstupenky mizí opravdu rychle! uvedl zástupce agentury Fource Entertainment, která koncert pořádá.

Původní lístky zakoupené na show do Lucerna Music Baru tedy zůstávají v platnosti. Ostatní mohou vstupenky zakoupit v rámci sítě Ticketpro.

Lindsey Stirling (USA)

20. října 2014 v Incheba aréně (Areál Výstaviště, Praha 7 - Holešovice)

Vstupenky: 710,- Kč + poplatky

FB event: https://www.facebook.com/events/607966912625524/?fref=ts

Počátky

Narodila se v před 27mi lety v Orange County a k hudbě ji i její dvě sestry nasměroval jejich otec. Do rukou vzala housle poprvé ve svých pěti let.V roce 2010 se Lindsey přihlásila do Amerika má talent, kde se bohužel dostala jen do druhého kola, nicméně diváci si jí oblíbili natolik, že prakticky účast právě v této soutěži odstartovala celou  její kariéru. Již několik let také studuje na Brigham Young University.

Kariéra

Po účinkování v Amerika má talent se tedy pustila do vlastního koncertování a vydávání.  V roce 2010 vydala krátkou desku Lindsey Stomp, která obsahuje skladby Transcendence, Song of the Caged Bird a Spontaneous me. Od té doby vydala několik singlů, ke kterým také natočila videoklipy.
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace