Přejít na menu Přejít na obsah

Legendy se vracejí - Kraftwerk opět v ČR


Německý projekt Kraftwerk patřící mezi hudební legendy, které svou tvorbou pomáhaly utvářet hudební scénu po celém světě, se opět vrací do Prahy, kde vystoupí 3.12.2015.

 

Tento unikátní projekt založený v roce 1970, je právem považován za základní bod, ve světě elektronické hudby.  Jejich vystoupení je originální a emotivní zážitek, který nelze napodobit. Kraftwerk - Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert a Falk Grieffenhagen, toto uskupení symbolizující propojenost člověka s elektronikou a robotickým světem, se stalo legendou jenž uctívají příznivci hudební scény po celém světě.

Bez nadsázky se dá říct, že nebýt těchto geniálních mágů, nebyl by snad žádný ze stylů elektronické hudby tím, čím je dnes. Jejich zvukové pojetí a prezentace včetně visuálního doprovodu, patří k zážitkům na celý život a emotivně osloví každého, kdo má opravdový cit pro hudbu. Kraftwerk jsou mistry svého oboru, kterým po právu náleží nepsaný titul duchovních otců, elektronické hudby.

Naposledy vystupovali v roce 2006 v Pardubicích, na legendárním festivalu Aleše Blehy - Summer of Love a zážitek to byl opravdu jedinečný a originální. Nenechte si proto ujít jejich vystoupení v Praze, kam se tyto německé legendy vrací, po 11.letech se svým 3D kocertem. Věřte, že si odnesete nezapomenutelný zážitek ze shlédnutím něčeho tak jedinečného, jako je show legendy Kraftwerk.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace