Přejít na menu Přejít na obsah

Lenny se od března vydává na turné Hearts Tour 2017

24. 2. 2017

Pearl Magazín

Jedna z našich nejvýraznějších zpěvaček nejmladší generace, Lenny, začíná 3. března svou koncertní šňůru nazvanou podle albového debutu Hearts Tour 2017. Turné čítá deset zastávek napříč republikou, od Karlových Varů po Zlín.

Lenny vydala své první album Hearts letos na podzim. Hned v prvních třech týdnech se deska stala nejprodávajším albem a singl Hell.o nejhranější českou skladbou v rádiovém éteru. Lenny sklidila velmi pozitivní odezvu ze strany odborné kritiky a samozřejmě i obecenstva, které se jí odvděčilo vyprodanými koncerty. Z těch vznikl dokonce dokument pod vedením bratrů Jakuba a Mikuláše Křenových.

Foto (2): Petr Klapper

V poslední době sklízí Lenny úspěch v Itálii: dostala šanci zazpívat si v italské talk show Che Tempo Che Fa! Tam Lenny propagovala svůj singl Hell.o, který boduje v TOP10 italských rádií. 

Lenny dělá hudbu na evropské úrovni, její největší devizou je originálně zabarvený chraplavý hlas. Sama si skládá a textuje všechny písně, k čemuž bezesporu přispělo její studium oboru songwriting ve Velké Británii. Při živých koncertech ji doprovází multiinstrumentalista a producent alba Hearts Ondra Fiedler (kytara a baskytara) a Adam Vychodil (bubeník). Scénu připravil uznávaný designér Martin Hruška.

Hudebním hostem turné Hearts Tour 2017 bude mladý talentovaný písničkář Jakub Ondra a v Brně bude speciálním hostem Paulie Garand, se kterým Lenny nazpívala duet Hladina.

Vstupenky seženete v síti Ticketportal.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace