Přejít na menu Přejít na obsah

Léto na Podzámecké nivě v Třebíči otevřela kapela Chinaski


Podzámecká niva v Třebíči po roce opět ožila, a to rovnou ve velkém stylu. Přijela totiž legendární česká poprocková kapela Chinaski, která nám dělá radost už přes 30 let.

Od začátku naplno a za skvělého počasí
Kapela rozjela koncert hned od začátku naplno. Mezi prvními písněmi se objevily novější hity jako Potkal jsem tě po letech, Každý ráno a Venku je na nule, což rozhodně nebylo, protože počasí vyšlo na jedničku. Toho si jistě všichni účastníci akce rozhodně považovali, jelikož minulý rok měla pořádající agentura Yashica na počasí smůlu. Své by o tom mohla vyprávět česká rocková kapela Harlej, která Podzámeckou nivu otevřela minulý rok, ale kvůli dešti se koncert musel předčasně ukončit.

Vtipné průpovídky frontmana
Kromě zpěvu se Michal Malátný během show párkrát rozpovídal. Zareagoval na letce, který se proháněl nad hlavami tisícovky fanoušků. Doslova řekl: "Vypadá to, že támhleten chlap nahoře nemá lístek." Poté publiku sdělil, že se vždycky chtěl stát básníkem, ale to bohužel nevyšlo, a my všichni jsme za to rádi. Protože nikdo z nás by si ho asi lépe než jako frontmana této skvělé kapely nedokázal představit. Zazpíval alespoň skladbu Báseň, která světlo světa spatřila minulý rok. Po ní prohlásil, že ze své slohové maturitní práce dostal za dva. Prý kvůli hrubkám.

V souladu s pravidly
Celá akce samozřejmě proběhla v rámci všech nařízení vlády v souvislosti se situací okolo koronaviru. Každý návštěvník se musel prokázat nejen lístkem, ale i čestným prohlášením, negativním testem, prodělaným virem nebo očkovacím průkazem.

Výborné zahájení sezóny
Celkově byl sobotní večer velmi příjemný a za celou Hudební scénu musíme říci, že jen těžko by se hledal vhodnější adept na zahájení letní sezóny v Třebíči na Podzámecké nivě, která během léta nabídne spoustu dalších parádních akcí na které se všichni moc těšíme! Užívejte léta a choďte na akce. A proč? Protože chceme a hlavně už můžeme!

Text a foto: Nico Moro

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace