Přejít na menu Přejít na obsah

Marek Ztracený se o kus přiblížil svým fanouškům: Tour de léto je v plném proudu


Jednou ze zastávek velkého letního turné Marka Ztraceného byla Korunní pevnůstka v Olomouci a redakce Hudební scény tam rozhodně nemohla chybět. A byli jsme mile překvapeni. Pokud chce být zarytý fanoušek Marku Ztracenému opravdu nablízku, neměl snad nikdy lepší příležitost a rozhodně by na Tour de léto neměl chybět.

Nemohli z něj spustit oči, ani to prakticky nešlo
S podobným nápadem v minulosti přišla kapela Kryštof, a právě v duchu tradičních Kryštof Kempů se nese celé toto tour. Program startoval v odpoledních hodinách a kromě autogramiád Marka a hostů nabídl také "ztracený jukebox", zakládání nové kapely se společným zpíváním s hlavní hvězdou nebo pro vylosované šťastlivce společný fotbálek s kapelou. Nechyběla ani kuchařská show s vítězem soutěže MasterChef Romanem Stašou nebo speciální host Tereza Mašková. Hlavní hvězda večera však byla po celou dobu svým fanouškům stále k dispozici a ti byli štěstím bez sebe.

Extravagantní vítězka SuperStar
Aneta je sice Aneta a bude vždycky první, ale Tereza opakovaně předvedla, že je skutečnou popovou divou a právem si vítězství v prestižní soutěži zasloužila. Je výrazná nejen svými růžovými vlasy, bez kterých si ji už nedokážeme ani představit, ale především svým obrovským hlasem. Na Korunní pevnůstce zazpívala hned několik svých, ale i převzatých písní. Všechny pak dojala procítěným projevem v písni Věry Špinarové Jednoho dne se vrátíš, na kterou si jen tak kdejaká zpěvačka netroufne

Od 20:00 začala hlavní část programu, a to velký koncert Marka Ztraceného s kapelou. Kromě větších front u cashless náramků a předraženého piva se tak vlastně organizátorům nedá nic vytknout. Zvuk byl naprosto skvělý a timing takřka dokonalý. Vše bylo načasováno na vteřinu přesně, vlastně tak, jak jsme zvyklí třeba u Létofestů, které společnost Yashica Events každoročně pořádá a my je velice rádi navštěvujeme.

Text: Milan Papežík, Marcela Koupilová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace