Přejít na menu Přejít na obsah

Martin Šafařík předvedl v Uničově dechberoucí předvánoční show: Přinášíme exkluzivní video

29. 12. 2019

Pearl Reporty

Tradiční uničovský vánoční koncert Martina Šafaříka, který se uskutečnil 17. prosince v Koncertní síni, se povedl na jedničku s hvězdičkou. Zpěvák předvedl show, na kterou jeho rodné město Uničov dlouho nezapomene.

Vylepšení oproti minulým letům
Koncertu předcházely několikadenní precizní přípravy, oproti minulému roku produkce zdokonalila osvětlení a z důvodu velkého zájmu o vstupenky byla také zvětšena kapacita sálu. Koncertní program trval skoro dvě a půl hodiny, na což by si netroufly ani mnohé velké hvězdy české pop music.

Autorská tvorba, světová vánoční klasika i hosté
Během koncertu "Šafa" předvedl nejen své autorské skladby, ale i rozsáhlou pasáž vánočních písní, koled a hitů z celého světa. Koncert oživili speciální hosté, kterými byli slovenská zpěvačka Valéria Polčová a vítěz druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Vlasta Horváth. Přítomnost Vlasty Horvátha měla pro Martina velmi speciální symboliku. Byl to právě Vlastík, který Martinovi před třemi lety pokřtil jeho debutové album Kolem nás. Třetím hostem tohoto jedinečného koncertu byl dětský pěvecký sbor Rosička, který si s Martinem zazpíval hned čtyři písně.

Příští vánoční koncert: zazpívá s Martinem Kathy Kelly?
Martin slibuje, že příští vánoční koncert posune ještě dál, a rád by vystoupil přímo s orchestrem. Není však ani vyloučeno hostování členky legendární hudební skupiny Kelly Family. Právě Kathy Kelly, kterou pojí s Olomouckým krajem velké pouto (momentálně natáčí operní album s Moravskou filharmonií), projevila velký zájem si s Martinem zahrát a zazpívat. Zaujal ji jako hudebník a hlavně jako skvělý pianista. Termín vánočního koncertu pro příští rok Martin zveřejní co nevidět a Hudební scéna bude exkluzivně prvním médiem, které Vám ho přinese. Už nyní víme, že je na co se těšit, a že o vstupenky na tento koncert bude jako vždy enormní zájem.

Vystoupí legendární Kathy Kelly příští rok po boku Martin Šafaříka v Uničově?

Pojďte nasát skvělou vánoční atmosféru z videa, které Martin Šafařík exkluzivně poskytl Hudební scéně:

Text: Milan Papežík

Foto: JMFoto

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace