Přejít na menu Přejít na obsah

Megaphone vydávají nový videoklip

21. 9. 2016

Redakce Novinky

Pražská pop-funková kapela Megaphone vydává ke konci léta svůj druhý videoklip. Ko-morní křest proběhl v pražském klubu La Loca na začátku září za podpory brněnských Ghost of You. Následující klubový koncert proběhne 5. října v klubu Cross.

Megaphone jsou na scéně už přes 5 let. Že existuje důvod abychom jejich kariéru sledovali dokázali nejen svým prvním videoklipem Dancin’ Shoes, ale i desítkami vystoupení na tuzemských festivalech, včetně letošního koncertu na Rock For People nebo loňského vystoupení na Colours of Ostrava.

Rosie ukazuje slušnou filmařskou i postprodukční práci. Režie klipu se ujal Luboš Vacke, kameru ovládal Tim Spreng. Festivalový objev roku 2016 Megaphone představil videoklip na hranici neslušnosti a vtipu. “Chtěli jsme navázat na přechozí klip k singlu Dancin’ shoes z roku 2014 a pomyslnou laťku bizarního vtipu posunout ještě o úroveň výš. Snad se nám to povedlo a klip si své fanoušky najde”, říká k novému videoklipu kytarista Tomáš Kapusta.

Megaphone mají dále v plánu nové album, i když termín vydání zatím neznáme. Následující živý koncert proběhne 5. října v domácím klubu Cross.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace