Přejít na menu Přejít na obsah

Mig 21 na Paloučku: Alkoholici všech zemí, spojme se!


Nebyla by to ta pravá letní party, kdyby na Paloučku před S-klubem chyběla kapela Mig21. Ti přijeli do Olomouce v sobotu 17. července a opět se děly nevídané věci. "Chlapecká taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5-Smíchova" byla ve skvělé náladě.

V loňském roce, když protipandemická opatření zavřela klubovou scénu, se parta pořadatelů z olomouckého S-klubu rozhodla uvést v život nový koncept - koncerty v open-air prostoru u klubu. Letos už je Palouček etablovaným místem konání kulturních akcí a po celé léto nabízí pestrý rockový i popový program. Na kapelu Mig21 jsme vyrazili obzvlášť rádi. Jak to na Paloučku vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii.

"Migové" mají publikum, které se rádo a dobře baví, umí si udělat legraci i ze sebe, stejně jako kapela, a stejně tak umí zahodit všední každodenní starosti a žít pro daný okamžit. Prostě slovy jednoho z hitů - Snadné je žít. Dále zazněly známé skladby jako Slepic pírka, Tančím, Máma se vrací, Hyjé, Hurá!, zbrusu nový song TěsněVedleSebe či píseň Svoboda není levná věc, svým názvem zcela aktuální. Kromě toho frontman kapely Jirka Macháček také publikum bavil svými originálními hláškami, z nichž jednu jsme si zvláště vzali k srdci: Alkoholici všech zemí, spojme se!

Jirka Macháček naše reportéry loni prosil, aby psali pravdu, a my se jeho přání stále držíme. Letos nám také namluvil originální zdravici, kterou můžete zhlédnout na našem Instagramu.

Text: Milan Papežík, Sylva Kaplanová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace