Přejít na menu Přejít na obsah

Mrskley RockFest spustil předprodej vstupenek. Kupte si "Mrsklýho ušáka v pytli" za zvýhodněnou cenu

14. 11. 2023

Pearl Magazín

Rockový festival Mrskley RockFest v Mrsklesích u Olomouce se vrací s velkou parádou a nedávno ohlásil termín pro svůj příští ročník. Ve Sportovním areálu bude 13. července 2024 opět veselo a pořadatelé slibují výjimečně rozmanitý program. 

Mrskley RockFest je mladý festival, ale již během svého druhého ročníku zaznamenal velký úspěch. V minulém týdnu pořadatelé oznámili termín dalšího ročníku a s ním i speciální nabídku pro věrné fanoušky. Jedná se o předprodej vstupenek naslepo za zvýhodněnou cenu. "Mrsklej ušák v pytli," jak pořadatelé celou kampaň nazvali, může posloužit jako ideální vánoční dárek a navíc má v sobě skryté překvapení. 

"Máte rádi zajíčky? Už od pradávna nás rodiče učili jedno lidové rčení: "Nekupuj zajíce v pytli." My vás naopak vyzýváme, kupte si MRSKlýho ušáka v pytli, protože se rozhodně vyplatí. Než zveřejníme všechny naše skvělé umělce, máme pro vás vstupenky "naslepo" za krásných 250,- Kč. Nadělte skvělý vánoční dárek sobě a svým blízkým a nechte se překvapit. Nejen, že ušetříte, ale rozhodně nebudete litovat! Máme pro vás skvělá jména," objevilo se na oficiálním Facebooku festivalu. 

"V letošním programu nepůjde čistě jen o rock, ale nabídneme různé žánry spojené s rockovou muzikou. Multižánrovost tak celý náš program přiblíží širšímu spektru posluchačů. Ať už jde o mladší či dříve narozené," vysvětlil produkční a mluvčí festivalu Milan Papežík. 

Rockový festival pro všechny generace již potřetí oživí kulturní dění v mikroregionu Bystřička v malebné obci Mrsklesy nedaleko Olomouce. Můžete se těšit na skvělé kapely nejen z Olomoucka, bohaté občerstvení nebo herní zónu pro děti. Pořadatelem je TJ Sokol Mrsklesy, jehož tým na akci intenzivně pracuje prakticky od skončení předešlého ročníku v koprodukci s agenturou M.P. Production. Mezi skvělými kapelami se objeví i moderátor známý z kulturního života. Magazín Hudební scéna je hrdým mediálním partnerem festivalu. 

Tak MRSkněte sebou a pořiďte si své vstupenky včas v síti TicketLive.

Text: Sylva Kaplanová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace