Přejít na menu Přejít na obsah

Nad Českou republikou se stahují mračna - Lordi se blíží!

6. 11. 2018

Skuli Aktuálně

Kapela plná hororových zrůd, která má procítěné texty, příjemně tvrdou hudbu a zvládla vyhrát Eurovision v roce 2006, kde rozdrtila konkurenci vymydlených popových hvězdiček. A po čase opět v čechách! Ano, Lordi vyráží se svým novým albem na turné Sexorcism a u nás se zastaví hned čtyřikrát.

Tyto "sympatické" Finy není třeba příliš představovat. Kdo nezná hit Hard rock hallelujah, určitě alespoň někdy zahlédl fotku kapely. A kdo zná obojí a třeba i více, jistě by si neměl nechat ujít jeden ze čtyř koncertů, které u nás v následujících dnech proběhnou. Již tento čtvrtek 8. 11. zamíří Lordi se svou nadupanou ohnivou show do pražského Roxy, bude následovat skvělý zlínský klub Masters of Rock Café, v sobotu pak ostravská Garáž a vše zakončí v neděli 11. 11. v pardubické hale Ideon.

Aktuální turné jedou Lordi ke své nejnovější, v pořadí již deváté, studiovce Sexorcism. To že album je hodně odvážné napovídá už název. A nebo třeba klip k jedné z nejchytlavějších pecek z alba - Naked in my cellar.

Ano, lze ji pustit až po potvrzení věku (což o něčem též vypovídá), ale rozhodně stojí za to. A věřím, že za to bude stát i koncertní šňůra. Navíc s sebou hoši přivezou ještě švýcarské hardrockové šílence Silver Dust, v čele s démonickým Lordem Campbellem a též mladičké powermetalové švédy Follow the Cipher. Tvrdá srdíčka zaplesají, je na co se těšit!


Pár posledních lístků je ještě k mání!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace