Přejít na menu Přejít na obsah

Nádherné melodie z úspěšného historického muzikálu SIBYLA, KRÁLOVNA ZE SÁBY nyní i na CD.


Unikátní historický muzikál SIBYLA, KRÁLOVNA ZE SÁBY, který za půl roku od premiéry získal srdce diváků, se dočkal i vydání nejkrásnějších melodií na albu, které vychází v těchto dnech.

Za úspěchem muzikálu stojí Košičan s českými kořeny Miro Procházka, který muzikál popisuje: „Po více než desetiletém úsilí se mi splnil životní sen. 17. března 2016 měl premiéru můj muzikál, ke kterému jsem složil hudbu i texty. Letošní nákladově nejdražší muzikál, ve kterém se na 36 hercích a tanečnících objeví 380 kostýmů, už vidělo v Divadle Hybernia více než 25 000 diváků! Nyní nastal čas, abychom ty nejlepší skladby přenesli i na CD nosič.

Stejně jako při představení v divadle, i z alba budou znít hlasy nejlepších současných muzikálových zpěváků a zpěvaček. Těšit se můžete na Daniela Hůlku, Ilonu Csákovou, Evu Burešovou, Radima Schwaba, Jiřího Zonygu, Alici Konečnou a další.

Všichni zmiňovaní přislíbili účast na slavnostním křtu alba SIBYLA, KRÁLOVNA ZE SÁBY, který proběhne v úterý 25. října od 17:00 v Hotelu Kampa, Stará zbrojnice, Všehrdova 450/16, Praha 1 – Malá Strana. Kmotrem alba bude Igor Timko a další členové skupiny No Name.

Na našem FB též můžete soutěžit o toto CD!

Srdečně vás zveme na tento křest. Svoji účast, prosím, potvrďte nejpozději do 24. 10. do 16:00 písemně na johana@turner.cz nebozdena.selingerova@gmail.com. Těšíme se na vás!

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace