Přejít na menu Přejít na obsah

Nasty Ratz mají venku klip v produkci Beau Hilla

22. 3. 2017

Redakce Novinky

Nový klip k písni Price Of Love si pro své příznivce připravila glam-rocková parta Nasty Ratz. Píseň je předzvěstí nového alba, které vyjde pod řeckým vydavatelstvím Sleaszy Rider. Klip produkoval Beau Hill, kterého známe ze spolupráce s kapelami jako Europe, Ratt či Warrant. Nasty Ratz se také chystají vydatně koncertovat, a to u nás i v zahraničí.

Glam-rock je vcelku jasně definovaný žánr. Nepředstírá kdovíjakou intelektuálštinu, je prostě esencí toho, čemu se říká sex, drogy a rock'n'roll. Melodická muzika s texty o holkách, zábavě, pití, životě muzikanta, ale i o jiných tématech. Bláznivé kostýmy, latex, někdy také barevné oblečení, které rozbíjí jednolitou čerň, kterou si u rockerů představujeme obvykle jako první.

Nejinak to "vedou" i Nasty Ratz, kteří tentokrát napsali písničku "o bláznivý lásce k holce lehkejch mravů, která mohla být jen přelud," jak objasňuje frontman Jake Widow. Holek se v klipu ostatně objeví spousta. Zcela v duchu glam stylu se oblékly do latexu, což také není jen tak: "K oblíkání latexových oblečků je potřeba lubrikant. Ten jsme samozřejmě zapomněli, takže návrhář s fotografem šli shánět lubrikant sami po obchodech. Prej na ně nekoukali moc hezky :D," přidává bláznivou historku Jake Widow. Nakonec se ale dílo zdařilo a my můžeme zhlédnout nový videoklip zde:

"Zlobivý myšičky" Nasty Ratz také čekají v nejbližší době koncerty. Nejdříve vyjedou do zahraničí - Německo, Itálie, Řecko - ale už 9. 4. je budete moci vidět a slyšet v Praze ve Vagónu.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace