Přejít na menu Přejít na obsah

PJ Harvey se vrací do Čech s Hope Six Demolition Project


Nestihli jste snad tuhle britskou hudební královnu na letošní Pohodě? Nevadí. Šanci máte právě 13. října ve Foru Karlín, kdy do Česka přiveze představit své letošní album The Hope Six Demolition Project (2016, Island Records).

Tentokrát však nepřijede sama, jako tomu tak bylo na turné k Let English Shake (2011, Island Records), ale s ansáblem ve výborné formě včetně Johna Parishe a Micka Harveyho.

Díky přítomnosti různých alternativních nástrojů (kterých se zpěvačka rovněž ráda zhostí) a faktu, že nahrávka vznikala během cest po Kosovu, Afgánistánu a chudých čtvrtí Washingtonu, má album jedinečný zvuk a atmosféru a jen potvrzuje, že PJ proměňuje všechny své hudební experimenty v úspěch. Polly je totiž typická tím, že za svou hudební kariéru proplouvá napříč hudebními styly tak lehce a přirozeně, jak nikdo jiný. Od syrového punku k blues, od neřízeného rocku k tklivým baladám. Přesto však  zní tahle britská hudební diva uvěřitelně již více než dvacet osm let.

Tahle na pohled křehká dáma má totiž v duši stále punk.

 

Charm Music

PJ Harvey (UK)

13.10.2016 20:00

Forum Karlín, Praha

Vstupné: 1250,- v předprodeji / 1400,- na místě

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace