Přejít na menu Přejít na obsah

Pokáč roztančil fanoušky, UDG naplnili klub a ATMO music předvedli skvělou show


28. listopadu 2015 v jilemnické Továrně předvedli skvělou show kapely UDG a ATMO music na svém Vánočním turné 2015, kde je zároveň doprovázel písničkář Pokáč. ATMO music s sebou přivezli i hostujícího zpěváka Jakuba Děkana. 

Pokáč
jedná se o folkového zpěváka z Prahy. Doprovází UDG a ATMO music na jejich Vánočním turné 2015. V jilemnické Továrně koncert úspěšně zahájil písní Zejtra je taky den.  S sebou si samozřejmě přivezl i kytaru, na kterou se po dobu koncertu doprovázel. Fanoušky nalákal k podiu a představil svou píseň Vymlácený Entry. Následně se k podiu nahrnul i zbytek přítomných, když zahrál písničku Trip od zpěváka Voxela, ke které složil text, stejně jako k jeho dalším písním.

 

UDG
Tato rocková kapela vznikla již roku 1998 v Ústí nad Labem. Zásadním zvratem v jejich kariéře byla výhra Coca – Cola PopStar v roce 2004. V tomto roce podepsali smlouvu s nakladatelstvím Sony BMG. Pokud se dnes členů kapely zeptáte, jaký význam má název jejich kapely, odpoví vám, že vlastně vůbec nic a že si můžete vybrat něco svého.

V Továrně předvedli úžasnou show. Nástupem na podium ohromili všechny přítomné. Nedalo se nevšimnout si bubeníka, který přišel v růžové dámské noční košili. Zajímavá byla i choreografie saxofonisty - Adama Kupery, který poskakoval po pódiu.

Dav fanoušků jásal a v klubu jich přibývalo. UDG předvedli své hity jako např.: Kurtizána, Motýl, Smutné a lehké, Amelie a další. Své vystoupení zakončili písní Hvezdář. Dočkali se zaslouženého potlesku.

 

ATMO music
Na závěr za námi z předávání cen Českého slavíka Mattoni dorazili i liberečtí ATMO music. Toto sympatické duo – raper Beef a hudební producent ODD se dalo dohromady v roce 2012.  Zaměřují se především na rap. Na své turné si s sebou přivezli i Jakuba Děkana, který jim v některých písních hostuje. Kuba nám předvedl svou píseň Řidičák. Společně pak diváky oslovili hitem Andělé, zazpívali také písničky Hank a Stíny. Koncert zakončili písní Ráno.

Vánoční turné UDG + ATMO music se v jilemnické Továrně vydařilo. Fanoušci, kteří chtějí navštívit další z jejich koncertů, se rozhodně mají na co těšit!

Další termíny Vánočního turné UDG + ATMO music: 

foto © Mára Cigl 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace