Přejít na menu Přejít na obsah

Posledních 100 lupenů zbývá na koncert nesoucí se v duchu oslav dvacetiletí skupiny HARLEJ!


Jak už se v samotné hlavičce článku píše, do oběhu sítě Ticketportal bylo zařazeno 100 lístků na rychle a kvapem blížící se výroční koncert "dvacítky" Harleje v sálu pražské Lucerny. Jen krůček stačí k tomu, aby Lucerna zahlásila VYPRODÁNO :)

Skupina Harlej oslaví již brzy své 
dvacetiny velkou koncertní Mikulášskou nadílkou, která ponese hrdý název „Výroční turné Harlej 20 let, aneb Tak tady máš bože co jsi chtěl!“, která vygraduje velkým koncertem v legendární pražské Lucerně! Harlej zavítá do pražské Lucerny na Mikuláše, tedy 5. prosince.  Dnešním dnem bylo do oběhu samotnými "Harlejáky" propuštěno posledních 100 volných lupenů.



Šňůra koncertů turné započala začátkem listopadu a zdržela se již na několika zastávkách. „Máme skvěle postavený program a fanoušci se hodně dobře baví. Máme z toho velkou radost," zdůrazňuje zpěvákTomáš Hrbáček"Myslím, že to bude hodně prima Mikulášská!" dodává další ze členů skupiny Harlej

Udělejte radost sobě, nebo svým známým a obdarujte se pravou a rockovou Mikulášskou nadílkou - poslední volné lupeny můžete pořídit v síti TicketPortal.



 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace