Přejít na menu Přejít na obsah

Předkapelou Daughtry bude příští týden KOFE-IN

6. 3. 2014

Redakce Novinky

Dnešním dnem skupina také zveřejňuje nový videoklip Projíždíme krajinou, který vznikl během loňského třítýdenního pobytu členů kapely na Islandu. „Temná a divoká atmosféra Islandu nás učarovala natolik, že jsme přes zákaz vstupu na ledovec bez profesionálního průvodce zariskovali a klip tam natočili. Pravdou ale je, že když jsme v bezprostřední blízkosti ledovce, kde je země hodně podmáčená, několikrát za sebou zapadli po kolena do směsi vyvřelin, bahna a vody, příjemné to opravdu nebylo,“ vzpomíná na dobrodružný vznik klipu jeden z jeho aktérů Jan Kunze.

Vedle členů skupiny KOFE-IN je videosnímek Projíždíme krajinou dílem kameramana Radka Pekaře a střihače Davida Hofmanna. Podívejte se na klip zde.

Skladba Projíždíme krajinou pochází z výše zmíněného aktuálního alba Dobré nebe, které produkoval Armin Effenberger z Cartonnage, a na jehož vzniku se podílela i zpěvačka a finalistka Česko Slovensko má talent – Katarína Landlová.   

V neděli 16. března věnuje část svého koncertního programu novému albu jak parta Kofe-in, tak i hlavn í hvězda večera americká skupina Daughtry. Kapela, která se do hudební historie zapsala hned při vydání eponymního debutového alba, jež se v Americe stalo nejprodávanější deskou roku a No.1 v žebříčku časopisu Billboard. A s druhou nahrávkou Leave This Town tento nevídaný úspěch zopakovala!

Včetně třetí desky Break The Spell, která debutovala v Billboard TOP 200 v první desítce, prodali Daughtry přes 7 miliónů alb v podobě fyzických nosičů a více než 20 miliónů desek a 53 miliónů skladeb digitálně. Dlouhému výčtu jejich ocenění kraluje pět American Music Awards, dvě ceny World Music a čtyři nominace na Grammy Awards.

V druhé polovině listopadu loňského roku rozšířili Daughtry svou diskografii o novinku Baptized, na jejímž vzniku se podílela celá řada jim spřátelených hudebníků jako Martin Johnson z kapely Boys Like Girls, skladatel a producent Sam Hollander (Good Charlotte, Train, One Direction aj.) nebo producentský team Rock Mafia (Miley Cyrus, No Doubt, Wyclef Jean, Green Day atd.)

Koncert Daughtry 16. března v Roxy pořádá NuCoast. Vstupenky jsou k zakoupení v distribuční síti Eventim (www.eventim.cz) za 590 korun.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace