Přejít na menu Přejít na obsah

Přijel Kapitán Demo: Takovou pařbu Olomouc dlouho nepamatuje

9. 3. 2020

Pearl Reporty

Všestranně talentovaný hudebník Jiří Burian už nějaký ten rok boří žebříčky hitparád coby bizarní obtloustlá postavička Kapitána Dema. Se svou smečkou přijel vystoupit v sobotu 7. března do olomouckého S-Klubu, a my jsme u toho nemohli chybět. Byla to opravdu neskutečná jízda!

Say No To Čára!
I když je Demo velký bohém, koncerty vždycky odehraje s čistou hlavou bez alkoholu a drog. Dokonce před rokem přišel s kampaní Say No To Čára!. A skutečně se potvrdilo, že i s čistou hlavou dokáže člověk předvést epickou show. Svému žánru říká comedy rap - a jak už název napovídá, dobrá zábava je pro něj velmi důležitá.

Atmosféra v klubu byla báječná
S-Klub praskal ve švech už krátce po 20. hodině, kdy publikum roztančil olomoucký DJ Domez. Když se ale na pódiu objevil Demo a jeho partička, šly všechny ruce směrem vzhůru a skoro vyprodaný klub se tak proměnil v jeden neskutečný mejdan. Kluci hýřili vtipem a energií, během největšího hitu Zlatíčka se vrhli mezi publikum a objímali přítomné dámy. Jedno objetí si vysloužila i naše reportérka.

Bráško, hezký Vánoce!
Po skončení velkolepé show se Kapitán Demo a jeho "bráškové" věnovali dlouhou dobu svým fanouškům. Publikum rozhodně nebylo zklamané, že koncert trval pouhou hodinu. Všichni si odnášeli pocit, jako by pařili snad týden v kuse.
Pro Hudební scénu natočili videozdravici se speciálním přáním hezkých Vánoc, kterou můžete vidět na našem Instagramu. Trochu si sice pospíšil, ale jsme si jistí, že spousta lidí v klubu ty druhé Vánoce právě tento den prožila.


Text: Milan Papežík, Eva Janalíková

Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace