Přejít na menu Přejít na obsah

Red Bull Tour míří s Warm Up Tour do Písku a Českých Budějovic

16. 6. 2015

Redakce Novinky

To pravé letní počasí, mezinárodní line-up a tisíce fanoušků – tak vypadala show Red Bull Tour Bus na Rock for People v Hradci Králové.  Nyní se svou energickou show vyráží na druhou část letního turné. To odstartuje ve středu 17. června na náměstí v Písku, následující den 18. června roztančí České Budějovice a vyvrcholí 3. července na Rock For People EUROPE v Plzni.

„Čeká nás nadupaná tour po městech, takže se těšte, protože my se už těšíme a bude to rozjetý,“ sliboval ještě před začátkem tour zpěvák Skyline MC Jacob a nemýlil se. První část turné znovu dokázala, že Red Bull Tour Bus to dokáže pořádně rozjet. Spanilou jízdu si nyní se starými i novými pasažéry zopakuje v Jižních Čechách. Ze střechy vytuněné Karosy budou znít Vladimir 518 & Mike Trafik s nimi DJ Robot. Svá hudební kouzla předvede britský loop boxer The PeteBOX a v Plzni pak na Rock for People posílí posádku Kapitán Demo a Skyline. Koncerty na náměstích jsou zdarma.

Rock for People EUROPE se v Plzni uskuteční od pátku 3. července do neděle 5. července. Vystoupí zde zhruba sedmdesát domácích i zahraničních kapel, DJs a dalších umělců. Headlinery jsou proslulá britská kapela Motörhead, pionýři elektroswingu Parov Stelar, nestárnoucí Guano Apes z Německa či v našich končinách populární partička Modestep v Live verzi. Dále zahraje například kytarista a skladatel Fink, hitmakeři The Ting Tings či Peter Doherty.

THePETEBOX okouzlil návštěvníky Rock for People už loni v Hradci a letos to se svými kouzelnými elektronickými krabičkami a svým proměnlivým hlasem rozjede hned ve třech městech tour. Vladimir 518 patří k pilířům kapely PSH a svoji porci rapu naservíruje nejen při zahřívacím kolečku po jihočeských městech, ale i na RfP Europe. A pokud by to nestačilo, do varu vás svým energickým electro-pop-punkem zaručeně dostanou Marka, Radek B, Hiffi, Jacob a Majkii B ze Skyline.

Red Bull Tour Bus & Rock for People Warm Up Tour - Plzeňská část

  • 17. 6. Písek – Velké náměstí / DJ Robot, Vladimir 518 & Mike Trafik, The Petebox
  • 18. 6. České BudějoviceNáplavka u Dlouhého mostu / DJ Robot, Vladimir 518 & Mike Trafik, The Petebox
  • 3. 7. Rock for People Europe Plzeň / Vladimir 518 & Mike Trafik, The Petebox, Kapitán Demo, Skyline
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace